Neslay_fel Poyrazinorhaninannesi33 Allah hepimizden razı olsun çok sevindim işe yaramasına tez vakitte iyileşsin yavrularımız inşallah
patiseverr_ Birsenbirbenbirdebebek bende yaptım cok şükür gece rahat uyuduk Allah razı olsun cıdden bu postu açan bayandan yaramıza merhem oldu
Neslay_fel Senataskn Senataskn kuru sabunu sürüyoruz ıslak olmamalı kesinlikle . Bir video da atmıştım ona da bakabilirsiniz
Mthn21 Gizem51 geçmiş olsun canım burnuna bol ca serum fizyolojik sık ve burun aspiratörü ile çek o rahatla tır bir de eczane kara damla diye bir karışım hazırladı 5 gün kullandık çok iyi geldi bize
Gizem51 Mthn21 onu sık sık yapıyorum ama kısa süreli etkisini gördüm o damlayı soracağım teşekkür ederim 😊
papatya_1125 Neslay_fel Allah sizden razı olsun öksürüyorum grip de olmuştu.ben de forumda öksürük ararken buldum doğal sabunla yaptım çok iyi geldi
Sahrabalam Neslay_fel Allah sizden razı olsun dün denk gelip okudum kızım sabah bşr öksürük ile uyandı duş aldırdım sırt havlusunu güzelce ütüyle ısıtıp sabunlayıp koydum Allah’a şükürler olsun bu saate kadar öksürük çıkmadı ağzından inşallah biter gider
Neslay_fel Sahrabalam çok geçmiş olsun yavrunuz tez zamanda iyileşsin inşallah belki kesin çözüm değil ama kısa süreli de olsa özellikle gece uykusunda bile olsa rahatlamaları mutlu ediyor insanı 😌 acil şifalar diliyorum