kubramomm- Neslay_fel Sabunu şurup bebeğimin cildine nasıl temas ettiricem ki zararlı 😑 Ama sıcak havlu tavsiyeniz dinleyecegim ❤️
kubramomm- Alparslan616161 Tereyağı eritip içine biraz pekmez koyup bebeğinize yedirin öksürüğe iyi gelecektir
Neslay_fel KubraResul faydası illaki olur ama sabunun zararı olur mu ondan emin değilim maalesef 🤷🏻♀️ Sadece ısıtılmış havlu veya tülbent gibi mendillerden koysanız bile rahatlatır yavruyu
Neslay_fel Woman35 havluyu ütüledikten sonra sabunu havluya sürtüyoruz . Yukarıda bir video paylaşmıştım ordan da bakabilirsiniz 🤗 geçmiş olsun bu arada
Minnosannesii Neslay_fel Az önce denedim ve gerçekten öksürükten nefes alamayan kızım rahat bir şekilde uyuyor. Allah razı olsun Bence bu post sabitlenmeli herkes memnun @adm
Neslay_fel Minnosannesii bol şifa diliyorum kızınıza 😇 çok sevindim rahat uyumasına . Allah hepimizden razı olsun inşallah
Minnosdefne Gecenin bu saati ardı arkası kesilmeyen kızımın öksürüğünü bu sabunlu havlu kesti. Allah razı olsun. Havluyu koyduğumdan beri 1 kez öksürmedi. Herkese tavsiye ediyorum. Çok teşekkürler ☺️
Duyulurum Neslay_fel beyaz sabuna temizlik yapınca hapşırık ve burun “kaşıntısı” yaşayan biriyim. Sabunun ne faydası varmış tam olarak biliyor musunuz? Sadece sıcak havlu da iyi gelir aslında
Neslay_fel Duyulurum alerjiniz varsa sadece sıcak havlu da rahatlatır bence de . Bilimsel açıklamasını bilmiyorum yukarıda bir video da paylaştım bakabilirsiniz astım alerji olanlar için de bişeyler söylüyor