afrAybars Bacılarım ben kızıma doğduğundan beri Sleepy natural kullanıyorum 1 ve 2 numarasında sorun yaşamadım ama 3e geçtiğimden beri her alt açmada üst değiştiriyorum çünkü sızdırıyor 🙄 2 numara artık çok küçük geliyodu 3te biraz büyük ama büyük olması sızdırmaması için daha iyi değil mi neden böyle oldu anlamadım 🤷 molfixe geçmeyi düşünüyorum ama öncesinde fikirlerinizi almak istedim
ayseeeasln21 afrAybars sleepynin bezi bana karton gibi geliyor zaten ya Molfix çok iyi yumuşacık asla sızdırma yapmıyor
arascinar3475 afrAybars kesnlikle molfix pahali ama verdigin paraya degiyor bacim . Denemek icin molfix almstm oglum dogdugundan beri sleepy kullaniyodum hic sizma yapmadi ama sleppy hep sizdiryo geceleri . Verdign paraya deyiyor yani
ipekkizimmm afrAybars burda tek sleepy diyen ben olcam galiba 😂😂 biz de molfix pure soft kullandik bi ara ve ben molfixe tovbe ettim 😂😂
afrAybars ayseeeasln21 gerçekten mi kuzum ya valla üst değişmekten giydirecek bişey bulamıyorum artık 🙄 Molfix’i hemen denicem
afrAybars arascinar3475 parası hiç önemli değil canım artık üst değişmekten giydirecek bişey bulamıyorum 🙄 Molfix’i hemen denicem çok teşekkür ederim 🌹
afrAybars asli01 molfixten memnun musun canım? Ben ilk bebeğimde Prima kullandım çok memnundum ama dediğin gibi artık güç yetmez oldu ona o yüzden bu bebeğimde direk Primadan başlamak istemedim sonuçta en az 1.5 - 2 sene kullancaz
afrAybars ipekkizimmm şaşırtıcı 😶 yok kuzum yok Sleepy bana illallah ettirdi bende senin molfixe ettiğin tövbeyi sleepye ettim 😂😂
Kbrbisi28 afrAybars evet yaa sleepy cok tasirma yapti bidede ben mi yanlis bagliyorum dedim hatta internetten resmen baglanisina baktim 😁 ama dogru oldugu halde tasirma oldu molfix aldim hep molfix aliyorum artik ne sizinti ne koku hicbirsey olmuyor
Merila afrAybars 3 numarada sıkıntı var sanırım. Ben de benzer sıkıntılar yaşamıştım ve çok kötü kokuyordu.
Haticeakll Kbrbisi28 bende sizin gibi düşünüyordum acaba ben mi yanlış bağlıyorum diyip videoya bakmıştım ama bez sızdırıyormuş😂😂
afrAybars Kbrbisi28 inşallah bende memnun kalırım canım ✨ bende acaba ben mi bağlayamıyorum demiştim ama bezde sorun varmış burda anladım ☺️
Haticeakll afrAybars aynılarını bende düşünüyordum evdeki bez bitsin molfix alacağım kesinlikle sızdırıyor ya ben 2 numarasını kullanıyorum küçük geliyor gibi 3 numarası da kocaman ne yapacağımı şaşırdım sızdırıyor üst değiştirmekten bıktım
afrAybars Haticeakll yalnız değilmişim buna cidden sevindim çünkü artık sinirlerim oynamaya başlamıştı ben mi yapamıyorum diye 🙄 bende bugün hemen molfixe geçicem canım inşallah memnun kalırız
Kbrbisi28 Haticeakll neyseki yalniz degilmisim bu konuda 😁 sleepy birde kulot bezini denedim o nasil diye o daha berbat cikti
Eski9 afrAybars Molfix bir kaç sefer denk geldi kullandım ve gerçekten sızma yapmadı ama sleepy hep üstüne kaka cikarttirdi badiler mahvoldu 🙄
afrAybars Eski9 idrarıda çıkarıyor kakayıda canım 🙄 herkes aynı şeyi söylediğine göre sorun bizde değil bezde
Haticeakll afrAybars bir de trendyoldan bakarsanız sleepy ile molfix in fiyatlarına neredeyse aynı 10 lira felan fark var dışardan almayın aynı fiyata trendyoldan alın bence ben öyle yapacağım
afrAybars Haticeakll evet canım aynı fikirdeyim sabah bende baktım gerçektende hemen hemen aynı dışardan bir seferlik alıp denicem memnun kalırsam trendyoldan devam edicem ✨ bu arada çok teşekkür ederim 🌹