Yenianneeee1 srtalc3007 gerçekten hiç çekilmiyor katlanılcak gibi deil her dedigi bana ters geliyor zaten çocuğum emmiyor uyumuyor bide bunlarla ugraşıyorum ya biraz anlayış gösterseler keşke
Sblock happy___ nefret ediyorum bu durumdan bende ve eşimin ailesi sürekli çocuğı böyle öpüp duruyor ve asla ıslak yeri silmiyorlar 😩
Tozluyol Minikpokatall öpmelerinden ve görüncemin ve kaynanamın göğsünü acıp al meme demesinden nefret ediyorum yapmayın diyorum inadına yapıyorlar yılddddddım artıkkkk
baloglaninannesiiiiiiii EmirMom vlla bende hep hayır diyoruö görmemişin çocuğu olmuş muamelesi yedim defalarca
EmirMom baloglaninannesiiiiiiii aman onlar öyle diyince öyle mi oluyoruz ağzı olan konuşuyor boşver 😁
Melike_nehir Betul-08 eşime diyorum bişey de diye annem o benim diyo bende çok nadir gidiyorum öyle yaptığından
01_10-2020 Minikpokatall dışarıdan geldiğinde ellerinin yüzünün yıkanmaması(kayınvalidem,kayıperder) çok yapıyorlar dışarıda gezip içilip geliniyor yıkamak yok,birşey yedirirken kendi kaşık’çatal vs. ağzınızdan verilmesi nefret ediyorum
benaslindayohum Minikpokatall tam bi iç dökme postu olmuş 😁 Kızımon hemanjiomuna söylenen her türlü laftan (alerji, sinek ısırmış, düşmüş, çizmiş vs)nefret ediyorum nedenini öğrendikte sonra bi de aa olsun nazar boncuğu dmeleri yok mu 🙄
Enesra Minikpokatall kayinvalidem çok yapardı benimde bıyık altından gülerek ayağını kestim. Anasının sevmediğini danası hiç sevmiyor onu anladım. Ailede sevmediğim bı kişi var Çocuğum ne zaman onun kucağına gitse ağlıyordu çekip alıyordum 😂 gerisini de hamileyken ne yaptımsa artık kimse dokunamiyor 😂
Minaberil Lenagazel Bu okuduğum gerçek olamayacak kadar iğrenç. Gerçekten cahil insanlardan nefret ediyorum torununu babasına süt kardeş yapmanın peşinde mi Allah ım aklıma mukayyet ol.
Yagmur-Cansu22 Minikpokatall hem kendi tarafıma hem eşimin tarafına yol olarakta his olarakta uzağım 😂😂 eşim işte gelir gerektiği gibi sever. Kızımla 6 aydır anne kız üstesinden geliyoruz 👍🏼 zor ama karışan görüşen sinir eden kimsecikler yok 🦋
MERAL23082022 Aysnrcylk ah keşke benim kayınvalidem de çocuğun üşüme ihtimali olabileceğini kabullense. Bilen biler Bolu çok soğuk olur. Bolunun Gerede ilçesi kutuplar gibi olur. Biz geredede kayınvalidem boluda yaşıyor. Biz doğalgaz mızı 45 derecede yakıyoruz evimizin ısısı aşırı sıcak olmuyor normal oluyor. Kayın valideme geldik onum merkezi ısıtma daha yakmamışlar ev buz gibi. Çocuğun üstünde tek kat zıbın ve alt üst takım kıyafet var. Üstüne de battaniye sarılı. Çok giydirmişim battaniyeyi açacakmışım alışsınmış. Alışsın dediği çocuk daha 47 günlük. 9 aylık sürekli hareket eden kandolaşımı hızlı bir çocuk değil. 47 günlük günün çoğunu uyuyarak geçiren henüz çok fazla hareket edemeyen 1buçuk aylık bir bebek. Bu olay dün gece oldu normalde hiç sesimi çıkarmam söylediklerine ama dün kafasını duvara sürtecektim neredeyse
orkideSeverim MERAL23082022 bizimkide uyumak üzere olan çocuğun tepesinde konuşur anne sessiz ol uyusun derim alışsın sese der uykusunu dağıtır bebek basarsa çığlığı ben sinirlenir ters ters bakarsam ben eve gidiyim der basar gider bende Birgün bu yüzden boğacam