Melike_nehir Minikpokatall ağızlarında yiyecek geveleyip çocuğuma vermelerinden aşırı nefret ediyorum benim kaynana ne zaman gitsek yapar bunu söylenirim inadına tükürüklü tükürüklü bişeyler yedirir şuan bile tüylerim diken diken oldu en sonunda çocumu hasta etti kendisi grip ayyy dellencem😫🤮
srtalc3007 Minikpokatall sigara içtikten sonra öpülmesinden nefret ediyorum oda kaynanam kayınbabam olduğu için bişey diyemiyorum çünkü eşim darlıyor beni onun dışında hiçbişeye karıştırmadım kimseyi
Yenianneeee1 Minikpokatall daha bugün bir haftalık olduk Çocuguma emzikle bal vermiş kayınvalidem neden verdin diyorum ee bişey olmaz ben kocana da verdim böyle böyle susucak diyor sürekli her işime karışıyor yok çocuğu yerine yatır kucagına alıştırma daha göğsümü tutamıyor ay neden tutamıyor hep böyle mi gitcek uyuyan çocugun yüzüne bakılmazmış çok uyuyor bişey olurmu diyorum yok ys nolsun uykudan zarar gekmez diyor ama sarlık oluyormuş ay hep böyle daha neler neler her işime karışır
Yenianneeee1 srtalc3007 gerçekten hiç çekilmiyor katlanılcak gibi deil her dedigi bana ters geliyor zaten çocuğum emmiyor uyumuyor bide bunlarla ugraşıyorum ya biraz anlayış gösterseler keşke
Sblock happy___ nefret ediyorum bu durumdan bende ve eşimin ailesi sürekli çocuğı böyle öpüp duruyor ve asla ıslak yeri silmiyorlar 😩
Tozluyol Minikpokatall öpmelerinden ve görüncemin ve kaynanamın göğsünü acıp al meme demesinden nefret ediyorum yapmayın diyorum inadına yapıyorlar yılddddddım artıkkkk
baloglaninannesiiiiiiii EmirMom vlla bende hep hayır diyoruö görmemişin çocuğu olmuş muamelesi yedim defalarca
EmirMom baloglaninannesiiiiiiii aman onlar öyle diyince öyle mi oluyoruz ağzı olan konuşuyor boşver 😁
Melike_nehir Betul-08 eşime diyorum bişey de diye annem o benim diyo bende çok nadir gidiyorum öyle yaptığından
01_10-2020 Minikpokatall dışarıdan geldiğinde ellerinin yüzünün yıkanmaması(kayınvalidem,kayıperder) çok yapıyorlar dışarıda gezip içilip geliniyor yıkamak yok,birşey yedirirken kendi kaşık’çatal vs. ağzınızdan verilmesi nefret ediyorum
benaslindayohum Minikpokatall tam bi iç dökme postu olmuş 😁 Kızımon hemanjiomuna söylenen her türlü laftan (alerji, sinek ısırmış, düşmüş, çizmiş vs)nefret ediyorum nedenini öğrendikte sonra bi de aa olsun nazar boncuğu dmeleri yok mu 🙄