Asya2880 Aysunnn65 veriyorum canım her mamadan sonra ikincay kaşığı kalıntı yapmasın diye bakalım ins geçer
Alparslan616161 Asya2880 3 4 gün önce mesela akşam 5 de bi başladı gece 2 ye kadar bişi veremedim 2 de verdiğim zaman bile zorla içirdim
ppzeynep ruveydaensar Aralıklı aralıklı farklı yerlerde mi yoksa dilinin orta ve arka kısmı boyayla boyanmış gibi mi?
ruveydaensar ppzeynep yanlarda da var ya. Boya sürülmüş gibi de değil ama. Muhtemelen pamukçuk. Bi doktora gitmekte fayda var ben randevumu aldım inşallah yayılmaz o zamana kadar
ruveydaensar Asya2880 bugün ilk defa öyle yaptı ama burnu da tıkalı ondan mı bilemiyorum randevu aldım doktora götüreceğim bakalım o ne derse artık
Birgubilikannesi55 Asya2880 merak etme canım gunde 3-4 kez yap onu ayrıca emme öncesi göğsünü yıka her seferinde yap bunu
Birgubilikannesi55 Asya2880 o zaman sorun yok canım ağzını güzelce temizleyip ilaclamaya devam et ama geçince de 1-2 gün yap yine tekrar etmesin
Asya2880 MinnakvLiva ay insallah ya kaç güne geçer sizce bugün ikinci günum toplam 8 kere kullandım mikostatin ama.hala mama icmiyo zorla yarısindan fazlası dökülerek iciyo ama sanki düne göre çok ufak bı fark var dün aşırı ağlıyordu huzursuzdu hiç uyumamsti
Asya2880 Birgubilikannesi55 canım bu arada mikostatin direk ağza döküyodum senin dediğin gbi bezi elime sarıp tüm ağzında güzelce bı gezdirdim sanki azıcık fayda etti gbi ins yarına daha iyi olmuş uyanır çok dua ederim sana 🤲
Birgubilikannesi55 Asya2880 merak etme canım dediğim gibi yaparsan hemencecik geçer Dr bana öyle demişti bende öyle yapmıştım hemen geçmişti ☺️😘
MinnakvLiva Asya2880 2 günde geçirmişti ağız yaralarına denk gelecek şekilde dökün inşallah şifa olsun