Asya2880 Birgubilikannesi55 evet canım çoğu gitti ama tam bitti sayilmaz hala kullanıyorum en azından biberon almaya basladi ona da şükür dili temizledim baya benim arka damakta beyaz leke gbi pamukçuk kaldı o geçmedi geçer ama ins
sehnaz3466 Dilaraks `` selam benimde bebeğime var şu an bugün aldım sizin söylediğiniz ilaç kalmamış birebir aynı ismi farklı olanı verdiler böyle toz içine su katıp sulandırma işlemi yapıp damlatma aparatı var dimi ikiside aynıymış cünğü hatta tadına baktım vermeden ki hafif acımsıılık var yavrum suratını büzdü verirken birde karbonatlı su yapıp kullanıyorum dünden beri farkettim zaten daha yeni oldu umarım çabucak geçer
Asya2880 sehnaz3466 karbonatlı su ile sargı bezi parmagina sar bastırarak sil dili iyice sıyır üstüne ilacı damlat geciyo geçmiş olsun ilaçta içerik aynidir firmalar farklıdır aynı etkiyi gösterir yani
Fifa karbonatli suyla bebeginizin agzini, sizinde meme ucunuzu temizleyin daha sonrada mikostatin damla bebeginizin agzina damlatin emzik emiyorsa emziginide batirabilirsiniz. Sizinde gogus ucunuzu yine mikostatin ile silebilirsiniz.