O zaman benden de bu hem gebelik hem doğum hikayesi olsun.
Boşanan kaynimin küçük kızının eve gelip gitmesinden sonra anlamıştım ki biz artık anne baba olabiliriz dört yıllık evliliğim bambaşka bir sürece girmişti bir yıl denedik adet gecikmeleri, acabalar derken olmuyordu bir türlü başka bı doktora gittim tüp bebek mi yapmamız lazım doktor bey bı bakın dedim hormon testleri yaptığında betamin 8 olduğunu söyledi iki gün bekledim değerim yükselmişti artık eşime söyleme vakti geldi ve biz bı anda kavga etmeye başladık eşim bosanalim kızım olmuyor uzatmayalim dediginde ben de testi fırlattım yüzüne oturdu ağladı dakikalarca sonra dur bı kahve yapıyım aşkım seversin sen kahveni iç ben makineyi bosaltirim dedi 🥰🤭
Gel zaman git zamaaaaaan
15 Ağustos 2022
42+4 doktor istersen bugün yat istersen iki gün daha müsaade verebilirim dedi beklemek istedim eve gittim gece tuvaletim geldi diye kalktım ve bı anda sular akmaya basladi Serdaaar Serdarr koş dedim geldi napiysun kızım iyice şaşırdın dedi 😁 suyum geliyor manyak dedim ama durmuyor toplandık hastaneye hemen yatisimi yaptılar ntsye bağlandim devlet hastanesiydi gece 01.30 dışarıyı izliyordum tek başımayim yürüyorum egzersiz yapıyorum ağrım yok sabah 09.30 suni takıldı acilmam 2 cm akşam 18.00 artık doktor yok gelmiyor dedi 19 saatin sonunda hla 2cm sezeryana alındım o çektiğim suni sancı ağrılarımi sol tarafima yatmaktan uyuşan vücudum mu yorgunluk açlık susuzluk…
18.30 sezeryana alındım ilk kez bı ameliyat odası iğne yapıldı belimden kesilmeyi o iki tarafa açmalarını hissediyordum yorulmuştum bitkindim ekmeler tavuklar geçiyordu gözümün önünden
16 Ağustos 2022 18.49
İşte o an ben artık annemin küçük kızı değildim artık duvardim,taştım,demirdim artık sabır, evham,korku,umutlar,hayaller,sevincler hep benimle olucakti çok bekledim annecim dedim annecim dedim anne ben anne ann-nee a-n-n-e🥰🥺
53 gün önce aldım kucagima simdi de emzirdim ve yatağına bıraktım kucagimdan elbette en en en en güzeli benim kızım en tatlısı en masumu🤭 🧿❤️ nefesi geliyor kulagima kalkıp bir babasina bir kızıma öpücük 😘😘😘😘😘