Deno35 kaymakliekmekkadayifi Karşıyaka da mayubaby spa hem spa keyfi bebeklere hemde oyun grupları var bir de tatlı bir anne ilgileniyor ki gidip görmeniz lazım 🥰
Acabaymelike Busrahhhhhh çok faydasını gördüm daha bu 3. Gidişimiz Benim kızım bensiz sosyal ortama çok dahil olmak istemiyordu mesela o huyunu değiştirdi Ya da etkinlik yapılırken dikkatini veremiyordu şimdi sonuna kadar ilgileniyor neredeyse Ve bensiz birşeyler yapabildiğini görmek ona özgüven kazandırdı. Bizimki 1 buçuk saat sürüyor 45 dk ebeveynli 45 dk ebeveynsiz şekilde atölye sobe ismi
Burcu11 Norveckizi bende karsıyakadayım muzipokids var bu gün ona sordum haftanın 2 günü aylık 850 lira dediler günlük 1 saatmiş. Fiyatı iyi gibi düşünürseniz. Sizinde araştırdığınız yerler varsa bilgi alabilirim ☺️
Nurtuba makarnadelisi bi dünya atölye diye bi yer var. Henüz gidemedim ama 12 . Aydan itibaren oyun grupları oluyor. Instagram da takip edebilirsiniz. Bi dünya atölye yazın çıkar.😊
YaseminBS Deletedmom_11 selçuklu, Şefik Can Parkının arka tarafında. Google’dan veya instagramdan bakabilirsiniz
watermelonlove Nimet01 Buralara gittiniz mi eğer gittiyseniz memnun kaldınız mı? Neler yapılıyor? Bende adanadayım yer arıyorum 🤗
Denizzz88 kaymakliekmekkadayifi muzipo var arkadaşım götürüyordu güzelmiş bende onu araştırıcam bi siz ne taraftasınız
NadideSancar gulhan05 evet var pozitif çocuk gelişim diye bir yer var. Ezbercilerin üst tarafında, Lütfi Şavur iş merkezinde
Nimet01 watermelonlove Muzipo ya 1 kez gittik kizim henuz 21 aylik ebeveyn kontrolunde etkinlik yapiliyor yas grubuna gore ayiriyorlar 18 24 ay 24 36 aya kadar anne yada baba yaninda.duyusal oyunlar dans muzik etkinlikleri onemli gun hafta etkinlikleri diger yerler oyun atolyesi bagimsiz oynuyorlar siz uzaktan izleyip yada oyun alanina girebiliyorsuniz alanda ilgilenmek icin gorevli ablalar var avm deki oyun alanlari gibi ama daha sakin temiz