BarlasMomm Minico her cumartrsi farkli konsptte atolyesi oluyor. Ben atolyelelere goturuyorum. Degisiyor fiyati 130-150 tl arasi 1 saat. Instagramdan sayfasini inceleyebilirsiniz. Atolyeleleri ordan paylasiyorlar. Bebeginiz kac aylik
Zlm HappyKids kindyroo Ataşehir e gidiyorum ben çalışanlarından da derslerden de memnunum. Bı işim olduğunda dersi başka güne falan aliyolar idare ediyolar derslerinde kızıma hem fiziksel hem sosyal açıdan çok şey kattığını düşünüyorum.
Hanemir josefsmom diğer günler gitmek istesek ekstra para mı odeyecez bir de kac ayliksiniz bebeğim 21 aylik 😊
josefsmom Hanemir bebeğim şimdi 18 aylık 17 aylık başladık biz. Haftada 1 ya da 2 gün gidebiliyorsunuz 2 gün için 7.000 bir şey istediler ama bizi aştığı için veremedik maalesef çocuğunuzun ayına uygun grup hangi gün ise o güne veriyorlar
NadideSancar BM22121 25 aylık oğlum, haftada 2 gün diye onlar söylediler valla 5 gün yapsalar götürürüm :) oğlum içinde çok iyi oldu en azından yaş grubu ile olmuş oluyor ve orda çok mutlu
BM22121 NadideSancar ayy ne güzel ya mutlu olması ben eşim olmadığında tek götürürken zorlanırım diye 1 gün denemek istedim önümüz kış😊
Gnllss kaymakliekmekkadayifi haftada 2 gun ayligi 750 tl 1.5 saat suruyor cocugun ayina gore saatler degisiyor bizimki 24-36 ay grubu
Gnllss kaymakliekmekkadayifi haftada 2 gun ayligi 750 tl 1.5 saat suruyor cocugun ayina gore saatler degisiyor bizimki 24-36 ay grubu