Deletedmom_58 Momonlyn 😅😅😅ben güzel menü hazırlarım ama kızım sadece ekmek yemeyi tercih eder tüm bebekler mi böyle acaba çok az yedi şimdi ekmek verdim döke saça yiyor döksün hiç önemli değil ama ne biliyim üzülüyorum hazirladigimdan yemediği için
Momonlyn Deletedmom_58 Bebekler genelde kuru ekmek yemeyi çok seviyor ben daha vermedim ekmek ondan yiyor olabilir 😂
Denizanasiii Deletedmom_58 Benim ki 18 aylık patates,haşlanmış yumurta,salatalık ve az da tahin pekmez yedi 😊
Momonlyn tuzludakota 2 tatlı kaşığı mısır unu 1 parça tereyağı 1 kibrit kutusu peynir (Ben süzme peynir koyuyorum) 1 çay bardağı su Yapılışı ; Mısır unu ve tereyağını biraz kavurdum. Kavurduktan sonra üzerine su ve peyniri ekleyip karıştırdım. (Mısır unu az gelirse su ekleyin, çok sulu olursa mısır unu ekleyin. O şekilde dengelenir) 🤗🤗
Aysegul93 Deletedmom_58 bende muz armut bebe bisküvi labne pekmez karışımlı hemen yesin dye. Akşama annemler geliyor işleri bitirmem lazım
Deletedmom_58 Pinar_kb malesef bizde öyleyiz saha hiç tabağı bitirdiğini bilmem üç dört parça aldı sonrası yok dis çıkarıyor ve grip iştahı yok