simiyyy merhaba öncelikle pozitif ve sakin olun bu günler gerçekten geçiyor sadece pozitif olmanz lazım uyku için her gün kademe kademe geç uyutun ilk 20 dk yarım saat bir saat yavaş yavaş tabii yine erken uyanacaktir rutin yapmış çünkü ama adapte olucak illa sizin biraz sabırlı olmanız gerekiyor.
Oyuncakla oynanamama bizimkide kesinlikle oyun kurmaz oyuncaklarla oynamazdi yaşıtları veya ondan buyuk çocuklarla bir araya getirin onlar oynarken onları izlicektir sizde oyuna katılın gerekirse sonrasında siz oyun kurun oyuncaklarını konuşturun oynayın mutlu ve keyif aldığınızi gösterin ilgisini çekicektir zamanla kendince oyun kurmaya baslicaktir biz böyle aştık.
Ve en önemli ve yıpratıcı olan iştahsızlık çok çektik bizde bir ara möllers elmalı balık yağını aç karna icirince iştah üzerinde etkisi oldu ama küçük porsiyonlar sürekli öğünler öncesi abur cubur kesinlikle vermeyin.
Şu an ise Zühre ana kids pekmez kullanıyorum düzenli 4 günden sonra net bir şekilde iştahı açıldı bende şaşırıyorum tabağı porsiyonları sürekli küçük olsun bitirdiğinde onu da mutlu edicek tepkiler verin aferin vs yine getirmemi ister misin diye teklif edin.insallah faydalı olabildim benim tecrübelerim bu yönde