kirmizibasliklikiz_ ppzeynep degismez de net rengi yok yesil gri ela degisik bir sey oldu. Net olmadigi icin tereddutteyim acaba degisir mi diye 😂
ppzeynep 3yasakadarsifirekran 🙏🏻 Size de maşallah. 😊Evet, erken. Merakla bekliyorum nasıl olacak.😊9 ayda bile değişmeye devam ediyor desenize.🥲
3yasakadarsifirekran ppzeynep evet maalesef öyleymiş hatta meraktan göz muayenesine götürdüm sordum doktora oda gri-yeşil dedi 8 aylıkken . Sanırım 1 yaşa kadar yolu var 😵💫
Azraasli ppzeynep benim kızımda böyleydi şuan 6 aylık hala mavi yani değişmez daha heralde değişirse şok olurum bence kalır böyle maşalllah bu arada🌸
ppzeynep Azraasli Teşekkür ederim.😊🙏🏻 1 yaşına kadar ancak oturuyor herhalde renk. Yorumlardan onu anladım. Merakla bekliyorum.
Azraasli ppzeynep hatta sana şuanki halini atıyım aynı senin minnoşun gözleri gibiydi başta bu kadar değişti 🤣 https://imgyukle.com/i/nWtWQh
ppzeynep Azraasli Oyy maşallah.🧿😊 Belki biraz daha açılmaya devam eder sizinki ama koyulaşmaz herhalde bu saatten sonra.🌸😊
ppzeynep Birprenscik Teşekkür ederim.😊🙏🏻 Böyle kalırsa çok şaşırtır hepimizi. En çok annem mutlu olur, kızım anneannemin gözlerine benzemiş diye.😊
ppzeynep Felfena Tabii ki dileğim hep öyle. 🤲🏻😊 Çocuklarımın üçü de eşime ve kayınvalideme benziyorlar. Gözleri renkli olursa anneanneme benzemiş olacak. O yüzden merak ettim. 😊
Busra986532 ppzeynep arkadaışımın bebeğinün gözleri aynı bu renkti yeşile döndü. Kahveye döneceğini sanmıyorum ya mavi kalır ya yeşile döner çakır gibi olur
Felfena ppzeynep çok haklısınız inşallah bu sefer sizin tarafa benzer 😄 insan istiyor kendisine benzemesini çok doğal
Barlas_mom ppzeynep Benim gözüm kahverengi eşimin Ela. Babasının mavi amcasının da yeşil göz rengi ve sonuç benim oğlum 6 buçuk aylık yeşil gözlü 🤣 amcaya bile benziyor kız anneannenize benzeyebilir bence
ppzeynep Barlas_mom Aa, aynı eşimle benim gözlerim gibi. 😊 Maşallah.🌸Başta nasıldı? Doğduğunda da mı yeşil gözlüydü bebeğiniz?