kirmizibasliklikiz_ ppzeynep degismez de net rengi yok yesil gri ela degisik bir sey oldu. Net olmadigi icin tereddutteyim acaba degisir mi diye 😂
ppzeynep Mihribann94 Size de maşallah.🌸😊 4 ayda biraz daha şekillenir o halde bizimki de. Yorumların çoğuna göre bizimki elaya veya kahveye dönecek gibi. Hayırlısı.😊
3yasakadarsifirekran ppzeynep maşallahh boncuğa☺️ daha çok erken bence . Benim oğlumunda böyleydi sonra gri oldu sonra yeşil şimdi 9 ay 14 günlük yeşil kahve arası ela gibi daha tam oturmadı. Ben yeşil gözlüyüm eşim kahverengi gözlü bakalım ne olacak 🤷♀️
ppzeynep 3yasakadarsifirekran 🙏🏻 Size de maşallah. 😊Evet, erken. Merakla bekliyorum nasıl olacak.😊9 ayda bile değişmeye devam ediyor desenize.🥲
3yasakadarsifirekran ppzeynep evet maalesef öyleymiş hatta meraktan göz muayenesine götürdüm sordum doktora oda gri-yeşil dedi 8 aylıkken . Sanırım 1 yaşa kadar yolu var 😵💫
Azraasli ppzeynep benim kızımda böyleydi şuan 6 aylık hala mavi yani değişmez daha heralde değişirse şok olurum bence kalır böyle maşalllah bu arada🌸
ppzeynep Azraasli Teşekkür ederim.😊🙏🏻 1 yaşına kadar ancak oturuyor herhalde renk. Yorumlardan onu anladım. Merakla bekliyorum.
Azraasli ppzeynep hatta sana şuanki halini atıyım aynı senin minnoşun gözleri gibiydi başta bu kadar değişti 🤣 https://imgyukle.com/i/nWtWQh
ppzeynep Azraasli Oyy maşallah.🧿😊 Belki biraz daha açılmaya devam eder sizinki ama koyulaşmaz herhalde bu saatten sonra.🌸😊
ppzeynep Birprenscik Teşekkür ederim.😊🙏🏻 Böyle kalırsa çok şaşırtır hepimizi. En çok annem mutlu olur, kızım anneannemin gözlerine benzemiş diye.😊
ppzeynep Felfena Tabii ki dileğim hep öyle. 🤲🏻😊 Çocuklarımın üçü de eşime ve kayınvalideme benziyorlar. Gözleri renkli olursa anneanneme benzemiş olacak. O yüzden merak ettim. 😊
Busra986532 ppzeynep arkadaışımın bebeğinün gözleri aynı bu renkti yeşile döndü. Kahveye döneceğini sanmıyorum ya mavi kalır ya yeşile döner çakır gibi olur