siyah3430 twinshomedesing hoşgeldin 🌸 hergün liste paylaşımı ile motive olabiliriz diye düşünüyorum 🥰
Anesanne twinshomedesing bana sormadiniz ama benim yaptığımı soyliyim 🙈 sabah şekersiz kahve yeşil çay ve su içebilirsiniz. Akşam da öyle sade soda veya su içebilirsiniz
twinshomedesing Anesanne yaaa size soracaktım tam aslında attıklarınızı ekran görüntüsü alıyordum başlıcam yarın o başlangıç listenizi kaç gün yaptınız açık açık yazarmısınız yarın kesin başlıyorum😀😀
siyah3430 Anesanne ilk liste ödem atıp başlangıç gibi. Bende ilk bunu istiyorum sonra yaşam biçimi haline getireyimki geri almayayım istiyorum
Anesanne siyah3430 valla elimden geldiğince yardımcı olurum. Yeter ki siz kaçamak yapmayın. Pes etmeyin
Anesanne twinshomedesing valla siz yeter ki yapın ben size listemi atarım. Kilonuz duraklarsa o zaman yardımcı olurum.
Anesanne twinshomedesing 10 gun yaptım zaten sonra tartı günüm vardı. Bu listeyle 3 kilo falan verdim. Ama sonra yavaşlama oluyor moralinizi bozmayın 💪
siyah3430 Anesanne ben böyle şeylerde ölsem kaçamak yapmam bu konuda herkes bilir asla dediysem yemem tadına bile bakmam 😂 seviyorum motive olup uygulamayı harfiyen
siyah3430 twinshomedesing çay kahve su soda bunlar serbest şekersiz olarak orucu bozmuyor 🤭 ben limonlu suyu kaynatıp zencefil ekledim yemek öncesi tüketince tıka basa doydum resmen
Anesanne twinshomedesing yok başka şeyler yaptık listeyi değiştirdik. Yani siz yeter ki yapın yavaşlayın ben size yardımcı olurum