BalkizimBaloglum2 Anesa erişteyi komşum kesmiş o verdi sagolsun peynirleri ufaliyorum az siviyagda kavuruyorum cikicagina yakin az tereyagida ekliyorum oda eriyince haşlayıp süzdüğüm erişteyle karıştırıyorum ☺
Balkizlarim Anesa teşekkür ediyorum 🌸 Şahane oluyor ilk önce soğani kavurun sırası ile biber domates patlıcanları ekleyin baharat ve tuzunu ilave edin biraz daha kavurun ve bulguru ekleyin suyunu koyun kısık ateşte pişirin 🙈 Domatesli biberli bulgur pilavı da var evet oda güzel 😘
Balkizlarim Baakpnr- domatesli biberli olana meyhane pilavı deniyor canım benim bildiğim bunda patlıcan da olduğu için sebzeli bulgur pilavına giriyor 💛🌻🌻
Baakpnr- Anesa öğlen okuldan gelince yemiştim bişiler malesef bir öğün yiyince açlık hissetmiyorum böyle oldu bir süredir anlamadım 🥰 ama eşim doymuyor 🤣 annem de biz de 🥰 pilav , et döner , ayran , bir de kabak kavurma yapcaz 🥰
Busra2013 Balkizlarim kiz bunlari nasil vakit buldunds yptn bizimki uyumuo hep aglio 1 cesit ysptimi opup basims koyuyom valla🤣🤣
Balkizlarim Busra2013 sabah erken saatlerde işimi gücümü yaptığım için gün içinde çok vaktim oluyor herşey rayına oturuyor zamanla canım olur sizinde diğer kızımda 2 ,30 da okuldan geliyor diğer iki kızımla mutfaga girip hallediyoruz 😁♥️♥️