Anesa Ben yaprak sarması karışık dolma yaptım. Dünden şehriye çorbam var. Yanına turşu, ayran ohh mis. 😋😅 Sizin menüde neler var ?
SeninAnnenBirMelektiYavrm Anesa yaprak sarması biber ve patlıcan dolması, tarhana çorbası, bamya ve domatesli biber kızartması
35izmir Anesa gerçekten süpermiş afiyet olsun bizim de barbunya bulgur pilavı yoğurt mercimek çorbası
Anesa SeninAnnenBirMelektiYavrm biz de patlıcan yerine kabak dolması var 😂 afiyet olsun MaşaAllah çeşit çok ❤️
Balkizlarim Anesa sebzeli bulgur pilavı patlıcan, domates, biber vesaire 🌸 Kıymalı bamya , semiz otu salatası mercimek çorbası yaptım 🍁 Afiyet olsun şimdiden size ✨🤤
Anesa Balkizlarim size de afiyet olsun 🌸 sebzeli bulgur yapmadım hiç güzel oluyor mu ? Biz de domatesli pilav denir bulgur domatesli salçalı yapılır onu biliyorum yaparım da.
Busra2013 Balkizlarim kiz bunlari nasil vakit buldunds yptn bizimki uyumuo hep aglio 1 cesit ysptimi opup basims koyuyom valla🤣🤣
abnztb Anesa beş dk önce eşim de mesaj atmış akşama ne yemek var diye 😀 Terbiyeli ıspanak çorbası Sulu köfte yemeği Sebzeli bulgur pilavı
birkizbirerkekannesii Anesa kıymanın içine 1 yumurta biraz ince bulgur baharat soğan (suyunu sık) sarımsak rendeliyorum.yoğurup küçük küçük top yapıp içine un serptiğim tepsinin içine atıyorum.hepsi bittikten sonra tepsiyi sallayıp her tarafını una buluyorum.sonra tencerenin içine salça yağ koyyorum biraz kavurup patatesleri koyyorum varsa havuçta.köfteye soğan koyduğum için tekrar soğan koymuyorum.onlarıda biraz kavurup üstünü geçecek kadar su koyup biraz pişiriyorum.en son köfteleri atıp biraz daha pişiriyorum.afiyet olsuuun 🥰
BalkizimBaloglum2 Bol domatesli sarimsakli patlıcan yemeği,peynirli erişte salata bugünde yemek yapabildim şükür ☺🤲
Balkizlarim Anesa teşekkür ediyorum 🌸 Şahane oluyor ilk önce soğani kavurun sırası ile biber domates patlıcanları ekleyin baharat ve tuzunu ilave edin biraz daha kavurun ve bulguru ekleyin suyunu koyun kısık ateşte pişirin 🙈 Domatesli biberli bulgur pilavı da var evet oda güzel 😘