Duygusuz ahsenmomm inşallah ama ileriki zamanlarda da mide tanımaları oluyor onlara da cok iyi geliyor
Zlm ahsenmomm ben kulalndim 3 4 ay öyle bı riski olsa söyler doktor boşver sen annen tıp egitimini nerde yaptıysa ordaki hocalarına bı daha danissin
Bhr28 ahsenmomm Prilam kullandım, o etki etmemeye başlayınca zofer diye başka bir bulantı hapı kullandım. Her herhangi bir sorun yaşamadım😊
Meryeyl ahsenmomm hiç alakası yok ilk kızımda doktor ne ilaçlar verdi hastanerde yattım ikincisinde doktor prilam verdi rahat ettim.
Bhr28 ahsenmomm Doktorumun tam açıklamasını hatırlamıyorum ama sanırım sürekli onu kullandığım için artık etkisi azalmıştı sanırım o yüzden değiştirmişti 😅
Aslicamm ahsenmomm merhaba, B6 vitamini iceriyo olumsuz bi tarafi yok hamileler için güvenilir bi ilaçtır
bebitonunannesi_ bebitonunannesi_ ama bana baya baya uyku yapıyordu ya içmeye korkuyordum öğleden sonra uyandığım oluyordu
_Zehra_ ahsenmomm hamileyken bende kullandım doktorum tavsiye etmişti çokta memnundum hiçbir sıkıntım da olmadı kurtarıcımdi resmen