ahsenmomm Kızlar bulantı için doktor verdi annem bulantı hapları çok iyi değil düşüğe sebep oluyor diyip içime şüpheyi saldı 🤦🏻♀️ . Bu hapı kullanıpta herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı?
Ipeksu ahsenmomm allahım alakası yok uyumadan 2 tane içiyordum hayatımı kurtardı ne yemek ne içmek mutfak kapısından geçemiyordum o sayede gözümü açmıştım
attbianne ahsenmomm bulanti haplarinin fazla kullaniminda istemsiz kasilmalar oluyor dozu asmadiginiz surece sikinti olmaz doktorun verdigi dozda kullanin
ahsenmomm attbianne aynen normalde 2 tane alınıyormuş ama doktor uyumadan 1 tane al dedi ☺️ Teşekkürler
BenMathilda ahsenmomm halihazirda hamileler için üretilmiş bir ilaç Öyle bir etkisi bilinen yok, olsa idi rapor edilirdi ve kullanımdan kaldırıldı Ben de kullandım 7.aya kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür Sadece efsane rüyalar gördürür 😁
Cansuumom ahsenmomm tüm hamileligim prilamla gecti desem yeridir. Gece yatmadan 2 tane iciyordum. Gun boyu bulantim olmuyordu. İçmedim gunler mahvoluyordum kusmaktan. Hayat kurtarici resmen. Bebegim gayet saglikli dogdu su anda 5 aylik 😊
Demeteymenim Doğuma gitceğim güne kadar kullandim gece yatmadan 2 tane içerdim sabaha mis gibi uyanirdim eger sabah azda olsa bulantim olursa 1 tane daha iciyordum 9 ayim onunla gecti en ufak bir problem yasamadim bebegimde cok saglikli dogdu allaha sukur 🙏🤗