kubusss Rubeyra_Tuncer29 ay 19 aylık kızım var aynı seyi yasıyoruz 15 gündür ishal ilaç kullanıyorum her gün muz haşlanmış patates yediriyorum geçmiyor ne yedirsem 15 dk sonra vucut çıkarıyor çok kafaya takmaya başladım bağırsak hastalıpı vardır diye. Kilo kaybetti mi sizinki kaç kilo suan
Rubeyra_Tuncer29 kubusss geçmiyor kaka tahlili de yaptırdım kan da hiç birşey çıkmıyor şükür çok zayıfladı resmen ne göbek kaldı ne popo ne de yanak sadece kafa ve kulak görünüyor artık ne yerse en geç yarım saate Bez de valla bezler de çok pahalı ne yapacaz bilmiyorum
Rubeyra_Tuncer29 kubusss 2 yaş altı olduğu için başka ilaç vermiyorlar her ilaç beyni etkiliyormuş uzun sürebilirmiş ishal ama o kadar vitamin aldım işte vücudu biraz etkilerin diye
Rubeyra_Tuncer29 MelisaGoktugMommy biz kullandık flagyl günde 4 5 kez yapıyordu ilaçtan sonra 2 ye düştü ama bitmiyor
Akkebru Rubeyra_Tuncer29 benim yeğenimde öyleydi yengem nişastayla yoğurdu karıştırıp verdi anında kesti bi deneseniz mi acaba
Rubeyra_Tuncer29 Akkebru hemen denerim valla artık herşeyi denemeye açığım çocuk eridi resmen her gün 3 kez kıyafet değişiyoruz
Gzdzeynep probiyotik verdiniz mi. enterogermina falan iyi geliyor içirmesi de kolay mesela bir kutu ondan kullanıp sonra başka marka alın 3 kutu probiyotik sonrası normale dönecektir.
Rubeyra_Tuncer29 Mmc_sirin ilaç vermiyor doktorlar küçük olduğu için sadece flagyl verdi onu da kullandık vitamin çinko filan verdiler
Gzdzeynep Rubeyra_Tuncer29 tek kutu pek fayda sağlamıyor bağırsakların düzelmesi düzenli probiyotikle 2 3 ayı bulabiliyor. ama bu süre zarfında biten kutu probiyotiklerin yerine her seferinde farklı marka probiyotik kullanmak lazım.
Rubeyra_Tuncer29 momandad_16 hayır doktoru verilebilecek herşeyi verdi devamında bekleyecez dedi bir süre