Mirsim Rubeyra_Tuncer29 yani bir buçuk ay uzun bir süre gbi geldi bana 3 haftaya kadarda geçmeyen ishali biliyrm da siz bı doktor değiştirin başka hastaneye gtrn içini rahat etsin
Rubeyra_Tuncer29 momandad_16 hayır doktoru verilebilecek herşeyi verdi devamında bekleyecez dedi bir süre
momandad_16 Rubeyra_Tuncer29 benim oğlumunda ishali geçmiyordu doktor tavsiyesiyle polisorb kullandık hemen geçirdi
Gzdzeynep Rubeyra_Tuncer29 tek kutu pek fayda sağlamıyor bağırsakların düzelmesi düzenli probiyotikle 2 3 ayı bulabiliyor. ama bu süre zarfında biten kutu probiyotiklerin yerine her seferinde farklı marka probiyotik kullanmak lazım.
Aselberra Rubeyra_Tuncer29 benim kızımda ishal oldu probiyotik maflor şase kullandık dediğiniz gibi patate muz falan verdim sonra buğday nisstasını 1 tatlı kaşığı verdim suya karıştırıp kesti hemen siz 2 3 gün kullanın belki işe yarar
Bsraaakrs Rubeyra_Tuncer29 bizde 11 buçuk aylık 3 hafta olacak ishal antibiyotik kullanıyoruz biraz azaldı gibi 1 buçuk kilo verdi kuzum geçmiş olsun sizede
Rubeyra_Tuncer29 momandad_16 daha küçükmüş bizimkinden doğlundan büyük diye mi ilaç verdiler diye düşündüm de bende bir daha gideyim doktora o zaman sizin dediğiniz ilacı sorayım