Talhaninannesiii of bu alisverisler bitirdi bizi ya 🙄 şu an mesela sonbahar, kışlık kıyafet alsan olmuyor kalın geliyor, e yazlık giydirilmiyor havalar serin, 2 takım mevsimlik kıyafet aldım ne çok ince ne çok kalın instagramdan bir sayfadan, kışın evim sıcak oluyor şimdi disarda giydiririm sonra evde giydiririm diye düşündüm, e 1 2 Ay sonra havalar iyice soğuyacak kışlık kalın kalın kıyafetler lazım disarda giymeye zaten 250 300den aşağı yok, disarda giymeye çok kalın evde giymeye orta kalınlıkta kıyafet ayarlaması yapıcam diye mahvoldum yani, bi de oğlum şu an 9 aylık 9 12 Ay bedenler tam oluyor hatta bir tık bol oluyor bende çok bol sevmiyorum, ama aralıktan sonra da küçük gelecekler belki 12 18 Ay almam gerekecek yine. Resmen kafamda deli sorular, hangi mağaza hangi marka olursa olsun uygun buldukça alıyorum gidiyor paracıklar 😬 ama akıllandım artık şimdi oğluma önümüzdeki yaz için alışveriş yapmaya başladım kış sonu da tekrar önümüzdeki kış için yapıcam en azından daha uygun oluyor yeni sezon kategorisi olunca fiyatlar aşırı uçuk maalesef.