Sevgiela Talhaninannesiii 1 hafta önce lcw ben de 5 üst aldım 100 TL altı yok bir takım aldım ince oda 150 TL idi civilden de altlarına tayt aldım artık onlarda 70 TL falandı gerçekten herşey çok pahalı annem aldı hepsini bende kışlıklarını alcam artık 2000 TL bıraktık geldim kızıma sadece
Eren-3012 Esrasilgu evet ben bebeğime buradan alışveriş yapıyorum kumaşları çok güzel . Kap kalın 3 lü hırkası eşofmanla zıbınlı takımlar 50 tl düşüyor. Şardonlu aşırı güzeller.
momandad_16 Talhaninannesiii valla sosyeteye gittim daha dün 500 tl lik alışveriş yaptım 1 içi polar tulum 1 alt üst takım 4 alt 3 üst 4 zıbın 4 çorap aldım 1 2 parçada kendime bişeyler aldım aldıklarımın içinde hellobaby defacto ürünleride var
Birdunyabircennetannesi Talhaninannesiii E bebek lcw civile gidip arkama bakmadan kaçtım. 250 300 den aşağı yok. Minicity sayfası var baya uygun ordan yapacağım bir de trendyolda bazı alacaklarım var. Kesinlikle internetten alışveriş yapacağım dışarısı uçmuş. Bir çocuk montunu 500 600 e satmaya çalışıyorlar yazıktır
Mucizeler42 Birdunyabircennetannesi ben 2 hafta önce minicity den 5 takım aldım gayet yeterli ürünleri bence zaten çocuklar hemen büyüyorlar tavsiye ederim
GSevilay65 Talhaninannesiii lcw hiç bişi yok ya bugün baktım gereksiz pahalı panço aynı şekilde e.bebek güzel urunler kaliteli ürünler vardı ben toka aldim deniz kabugundan bir çift alt üst takım kaldım e bebekten 200 tlydi .LCW dan kalın çorap aldım altılı 30 tlydi 2. Alti adet Çorap 6 TL ye aldım indirim varmis
GSevilay65 Daha foto çektim.bedenleri yoktu gelsin gtcem yine almaya kısa 1 yaş olcak ben yanlış beden almışım 2 yaş alcam cnku küçük geldi
Elizkusannesi26 Talhaninannesiii Kesinlikle internetten lcw dan hergün kupon oluyor öyle uyguna geliyor geçen gün E bebekte indirim vardı 4 tane sweattisortu 180 liraya aldım ve hepsiburada da çok indirim oluyor bakıyorum hep oralara
ruzgrnanns_35 Talhaninannesiii bugün 3 tane sweat üçtanae alt bitanede kapşonluya lcwda 1000 küsür ödedim 🥹🤦🏻♀️
S_x_w Msbnannesi uygulamayı indirerek😊 özellikle sabahları 8-8.30 gibi tüm indirimlere ek sabah indirimi oluyor..
Ezgiakyol Minicity den alışveriş yaptım ben hem kaliteli hem diğer yerlere göre uygun 4 tane alt üst takım 2 tane üçlü takım hırkalı yani 4 tane de tulum aldım 950 TL ödedim uygulaması da var hatta
Sedayun13 Ezgiakyol canım peki kalıpları nasıl kızım 13 aylık mesela kalıpları nasıl ona göre ya tam yaşını alacağım Yada 2yasinu
Anneoldummq Talhaninannesiii Bebnce internet uygun dün mesala bir internet sitesi üzerinden sipariş ettim (outlet ürünleri) 4 takım 200 lira ödedim oysaki dışardan alsam tanesi 200 lira
Merilice Talhaninannesiii lcw den her gün verdikleri kuponlarla parça parça aldım 10 günde bitirdim böyle alışverişi. İncesi, kalını, gezmelik, evde giymelik, çorabına kadar her şeyi toplam 2000 e aldım.
Sedef3443 Talhaninannesiii instagram da en ucuz bebek market die bi sayfadan aldm 6 takım 500 lwc den 6 takım aldm bırı uyku tulumu 1000 tl tuttu
delirmeceler Talhaninannesiii e bebekte sarı etiketleri yakalarsanız bayağı uyguna geliyor benim kafa farklı çalışır ben yaza girerken kışı kışa girerken yazlığı hallederim şuan bebelerimin 3 yaşına kadar giyecekleri montları bile var yaza girerken aldım 7 taneyi 1000 tlye getirdim
Helbetyakalayamambeyefendi Talhaninannesiii bugun e bebekten bikac parca bisey aldik kizima. 1200lira tuttu🥺
Berilsmom13 Talhaninannesiii valla genel olarak lc kuponuyla aldım herşeyini mesela alt üst takım aldım 9 tane 1000 TL tuttu pantolon aldım 3 tane 200 TL verdim zıbın uyku tulumu mont vs bunlarda 1500 tuttu şimdilik alışveriş Faslı bitti gibi görünüyor umarım eksik çıkmaz battık çünkü ama lc kuponlu çok iyi oluyor zıbın hariç herşeyini lc sen aldım