1029384636 Cicianneee Diyelim ki ev çıktı acaba hemn taşınma olur mu yoksa ücretini bitirince mi geçecez. Allah evsiz herkese nasip etsin inşallah
Nurtalib 1029384636 naptın canm 20yil sürecek odenmesi zaten ev biter anahtarı verirler oturursun artik 2 3 yıl sürer herhalde
ElinaJoliee AngelMotherr sigortanın şart olduğu nerede yazıyor? Öyle bir şey olsa belirtirlerdi hiçbir yerde göremedim sigorta şart diye
AngelMotherr kufkedisi nasıl yani değişiyor derken nasıl ya 2bucuk diyelim 3 bin ödüyoruz saçma mi saçma değil mi ben bir bok anlamadim
Bebikimm AngelMotherr memur maaşına her zam gelişinde aynı oranda tokiye de zam geliyor diye biliyorum.
kufkedisi AngelMotherr bana da saçma geldi ama enflasyona göre memur maaşına göre zam geliyor falan yazmışlar anlamadım ben de
AngelMotherr ElinaJoliee tam dinleyemedim zaten bebeğim fırsat vermedi ki Gelir yüksek olan degerlendirmye alınacakmış eeee buda sigorta işin içine girmiyor mu ? Devlet yaş tahtaya basarmi allah aşkına sizde he
AngelMotherr Bebikimm ne bok anlamadı kaldı tövbe estağfurullah ev çıktı diyelim ki sözleşme yapıldı diyelim. 650 bin yükselir mi yine yükselmez ya bence bu şeyler çok karışıkkkkkk kafa yorar bilmeyen için
Bebikimm AngelMotherr yükselir. Kyk gibi düşün 15 bin imza attım her sene zam geldi 22 bin almış oldum ve o kadar borcum oldu. Tokiden aynı 240 ay boyunca her sene zam gelecek 600 bin küsür olur sana 800 bin
sarmaliklahana Cicianneee İstanbul için basvurucam kzıımın yarın dogum günü inşallah şansına cıkar bebeğimin 😇🥳 Yarım açılıyormuş basvurular
tospikk1 Cicianneee 30 yaş altı için %20 kontenjan ayrilmış. %10 peşin ödeme kalan 8 ila 20 yıl arası vadeyle
AngelMotherr kufkedisi yani sözleşme yapılacak kura çıkarsa neden fazla ödeyelim ki ozman fazla ödersek 240 Aydan düşer eğer düşmezse ozman banka gibi olur bilmiyorum iki ucu bir deynek bokmu desek of kiradan kurtulmak istiyorum
Bebikimm AngelMotherr bankadan yani krediden tek farkı şu 800 bin lirayı çeksen aylık ödemen hem daha fazla olur hemde faiz oranı daha fazla bankanın bide hiç Bi banka en fazla 16 bin maaş alan adama 800 bin kredi vermez bence.