Cicianneee Merhabalar anneler konut projesi hakkında me düşünüyosunuz başvuru yapacakmısınız 😌 Allahın izniyle biz başvuruların acılmasını bekliyoruz 🙏🏽
lceLady Cicianneee Şükür evimiz var darısı olmayanlara. GöyA dar gelirli aileler için bu proje. Alınan belli verilen belli bu ödemeleri insanlar nasıl ödesin. Ödeyebilende dar gelirli değildir zaten
lyl0742 Cicianneee ev içinde arsa içinde başvuru yapacağız nasibimizde varsa hayırlısı olsun artık 🙏😊
Cicianneee lceLady Hayırlısı olsun umarım herkesin kendisine ait bir Yuvası olur rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın
Cicianneee Tatlisoglum yarın açılıyor başvurular e devlet üzerinden yapılıyor başvuru şartlarına TOKİ’nin kendi sitesinden bakabilirsin canım
mrvelfada lyl0742 Hem eve hem de arsaya başvurabiliyor muyuz? Yani eşim eve ben de arsaya başvurabilir miyim?
AngelMotherr kufkedisi nasıl yani değişiyor derken nasıl ya 2bucuk diyelim 3 bin ödüyoruz saçma mi saçma değil mi ben bir bok anlamadim
ElinaJoliee Cicianneee kızlar 92den sonrakilere daha çok öncelik olacakmış eşimin yasi tutmuyor benimki tutuyor ama sigortam yok nasıl olur ki acaba
1anne2cicek Deletedmom_37 2+1= ayda 2.280 tl ödeme toplam 608bin tl 3+1= 3.187 tl toplam 850bin tl 240 ay vade
AngelMotherr Arzu_Doruk ev çıkana kadar ev fiyatları değişiyor mu nasıl oluyor o ya aydınlatın beni lutfennnnn
1anne2cicek Cicianneee nereye yapılacağı açıklandı mı bilgin varmi nasip olursa bizde yazılmayı düşünüyoruz