Sedayvz burcuo biz 3 aylıkken yaptırdık keşke bir hastalıkken yaptırsaydım dedim ağlamaları yada iyileşme süreleri bebekten bebeğe değişiklik gösteriyor biz çok ağladık ama arkadaşımın oğluyla aramız 15 gün oda 3 aylıkken yaptırdı ağlamadı bile oğlu
Arctrus burcuo ben 8 aylıkken götürdüm elini kolunu bağlamak istemiyorum dedi,zaten bende hangi kafayla götürdüm bilmiyorum ,doktorlara güvenmiyorum 7 yasına gelsin yaptırırım iyice aklı ersin
tugce_ck burcuo Bİz sünnet olduğumuzda 17 günlüktük bölgesel uyuşturdular sadece anestezi iğnesinde ağladı sünnet sırasında uyudu ve çok kolay iğleşti iğleşme sürecinde de hiç ağlayıp huysuzlandığını bilmiyorum ocakta 3 yaşına basacak bir sıkıntı olmadı
Kaaninannesi-_07 burcuo 36 günlükken lokal anestezi ile sünnet yaptırdık ne kadar erken okadar iyi bence 1 günde toparladı ikl gün zorluğu oldu ikinci gün rahat bez değişimi yapıyorduk.
Dlrblt silan1 sadece o kısım uyuşturuldu..burda ki doktorlar daha doğrusu doktorumuz bir yaş öncesi bebeklerde anestezi onermedikleri için o kısmı uyusturup yapıyoruz dedi
Melek0205 burcuo 4 aylıkken yaptırdım çok rahat ettim. İlk oğlumu da 1 yaş yaptırmıştım hem zor geçti hemde hareketli olduğu için ben zorlandım. İkisini de lokal anestezi ile dikişli yaptırdım
aysenurrarass burcuo 5.5 aylıkken yaptırdık tam hareketlenmeye başlamadan yapmak en güzeli zaten bezli biz ilk günde sıkıntı çekmedik süreç gayet güzel ilerledi ama yaptıracağınız yeri iyi araştırın derim bazılarında geri kaçma olabiliyor ileriki yıllarda 👍
Zeyn0206 burcuo yenidoğan sünneti öneriyor doktorlar ben de 3 aylıkken yaptırdım iyi ki de yaptırmışım
Prens_annesi11 burcuo ben 2 aylıkken yaptırdım ama evde hastane de yapılmasına pek sıcak bakmıyordum narkoz dan dolayı iltihap oluşmaya başlamıştı çok rahatsız ediyordu oğlumu bizde yaptırdık sadece 1 gün ağladı o da tuvaletini yaparken sonrasında pek fazla bilmedi iyiki de yaptırmışım diyorum bence hareketlenme den yaptırın derim emeklemeye başladığında fln çok zor olur sürekli hareketli olduğu için
Keriminhilali 4 aylıkken yaptırdık lokal anestezi ile bir haftada iyileşti hiç zorlanmadık iyi ki de küçükken yaptırmışiz çocuk şuan çok hareketli şimdi olduğunu dusunemiyorum kesin çok aglardi
1Mother1Boy burcuo 7 aylıkken yaptırdım iyi ki yaptırdım 10 günde iyileşti. İleriki yaşlarda tramva yaşamasını istemedim. Erkenden yaptırdım.
biryavuzkusu burcuo 2 hafta önce 5 aylıkken yaptırdım yüzüstü uyuduğu için zorlandık biraz uyumada. Onun dışında şuan tamamen geçti. Ama şimdikş aklım olsa dönmeye başlamadan yaptırırdım
SevgiliMerdin Bu arada bu sünnet yaptıran arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında iyi bi doktor var mı tavsiye edebileceğiniz ? Sünnet için..
Elifkskl burcuo 5 bucuk aylıkken yaptırdım. Bölgesel uyuşturuldu ve klipsli oldu. Hiç qğlama olmadı çok rahat geçti. 10 güne tamamen iyileşti.