Kayraaa59 burcuo doğduğu gün yaptırdım. Narkoz vs verilmedi. Acı eşikleri olmadığı için ve iyileşme süresi en kısa olan dönem olduğu için 3 ayrı ürolog en doğru zaman olduğunu söylemişti. Cidden öyleymiş göbeği bile daha geç düşmüştü
Annelik_ask burcuo bencede bekleyin yazık derdini daha anlatamıyor gorumcem de erkenden yaptı çok cekti yavrucak
Kubrasolmmaz burcuo benim oğlum 4 aylıkken lokal anestezi ile yapıldı 1 dikiş atıldı ne şişme ne morarma asla birşey olmadı çok güzel sonuç aldık biz
Hayatagulumse burcuo 1 ayında yaptırdım eski üsülle yaptirdim birde .3güne iyleşdi 1haftaya toparlandi .Şimdi 8 aylık ve indi yaptirsaydim asla yerinde durmazdi cok aktiv bebek .Ne kadar kücük o kadar iyi amma nevroloji sorun varsa gecikdirme yapıyorlar doktorlar
Fatmazehragorken Ben 20 günlükken yaptirdm tam zamanında yaptirdk yoksa yapışma olabiliyormuş 2gunde iyi oldu
Rzgrant burcuo ben 3 buçuk aylıkken yaptırdım o zaman bile hareketliydi ama hemen 1 haftada iyileştik iyiki yaptık diyorum bizim doktorumuz 1 Yaşa kadar önermiyorum dedi ama bizimki kireçlenme yapıyordu hemen yaptırdık
haticeozbdk burcuo Merhabalaroğlum 17 aylıkken klips yöntemi ile sünnet oldu .Açıkçası ne kadar erken o kadar iyi ama bizim doktorumuz da 1 yaşından önce pek onermemisti o sebeple ertelemistik urologlar da 1 yaşından sonrayı öneriyor bildigim kadariyla açıkçası herkes bir şey diyor siz anneliğinize ve içinize sinen şekliyle yaptırın. Sizin bebeğiniz küçük lokal anestezi verilir siz de yaninda olursunuz ama klipsli yöntemi de araştırın isterseniz
Burcuozata Üç buçuk aylıkken donmeye baslamadan yaptırdık. korktuğum için bu kadar beklettim ama iyiki yaptırdım.evde oldu sünnetini oğlum sadece iğne vurulurken ağladı onun dışında Allah a şükür bir sorun yaşamadım.
Sedayvz burcuo biz 3 aylıkken yaptırdık keşke bir hastalıkken yaptırsaydım dedim ağlamaları yada iyileşme süreleri bebekten bebeğe değişiklik gösteriyor biz çok ağladık ama arkadaşımın oğluyla aramız 15 gün oda 3 aylıkken yaptırdı ağlamadı bile oğlu
Arctrus burcuo ben 8 aylıkken götürdüm elini kolunu bağlamak istemiyorum dedi,zaten bende hangi kafayla götürdüm bilmiyorum ,doktorlara güvenmiyorum 7 yasına gelsin yaptırırım iyice aklı ersin
tugce_ck burcuo Bİz sünnet olduğumuzda 17 günlüktük bölgesel uyuşturdular sadece anestezi iğnesinde ağladı sünnet sırasında uyudu ve çok kolay iğleşti iğleşme sürecinde de hiç ağlayıp huysuzlandığını bilmiyorum ocakta 3 yaşına basacak bir sıkıntı olmadı
Kaaninannesi-_07 burcuo 36 günlükken lokal anestezi ile sünnet yaptırdık ne kadar erken okadar iyi bence 1 günde toparladı ikl gün zorluğu oldu ikinci gün rahat bez değişimi yapıyorduk.
Dlrblt silan1 sadece o kısım uyuşturuldu..burda ki doktorlar daha doğrusu doktorumuz bir yaş öncesi bebeklerde anestezi onermedikleri için o kısmı uyusturup yapıyoruz dedi
Melek0205 burcuo 4 aylıkken yaptırdım çok rahat ettim. İlk oğlumu da 1 yaş yaptırmıştım hem zor geçti hemde hareketli olduğu için ben zorlandım. İkisini de lokal anestezi ile dikişli yaptırdım
aysenurrarass burcuo 5.5 aylıkken yaptırdık tam hareketlenmeye başlamadan yapmak en güzeli zaten bezli biz ilk günde sıkıntı çekmedik süreç gayet güzel ilerledi ama yaptıracağınız yeri iyi araştırın derim bazılarında geri kaçma olabiliyor ileriki yıllarda 👍