Slndncr HasanEralp bende hastanede ama narkozsuz yaptırdım 2.5 aylıktı. Doktor eski usül yapılabilir hareketlenmeden demişti. Çok şükür hiç sıkıntımız da olmadı
yzmrbr burcuo 5 aylıkken yaptirdik bizde hareketlenme den yaptirslim dedik ve iyi ki de yaptırmışiz. Yeni yeni uattigi yerde donmekere başlıyordu o zaman dört aylıkken bile yaptirsaymisiz dedik hatta. Bir haftaya bir şey kalmıyor. Hatta bir gün sonra bebiş bir şey hissetmiyor bile zaten. İçiniz rahat olsun çünkü ben çok korkmuştum bir şey yokmuş her doktor farklı bir şey söylüyor kendi doktorumuzda 6 9 ay aralığında yapmamızı söylemişti ama biz yaotirmak istediğimizi söyleyince onayladı bir sıkıntı görmedi.
Isteboylebisey Yusufunannesi97 bardağın altını kesip pipisinin uzerine koyuyorsunuz üzerine bezleriyorsunuz kaka bulaşmasın beze yapışmasin eti diye. Yani temas etmesin hicbisey diye
Birdunyabircennetannesi Yusufunannesi97 Karton bardağın altını kesip koyuyorsun bezine değmesin pipisi diye sonra bezi bagliyorsun
Skhdksksl__ burcuo 42 günlükken yaptırdım yaparken biraz ağladı bacaklarını tuttukları için ama sonrası çok rahattı ilk çişinde bile yükü olmadı şimdi 2 hafta oldu iyileşti bile erkek annelerine tavsiyem ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi büyüdükçe anestezi verilebiliyor çocuklara ama bebekken pipiden uyuşturup yapıyorlar hemen
Minnokkunannesi burcuo 21 günlükken yaptırdık. O kadar kolay oldu ki. 5 dkda çıktı. Uyanık girdi uyanık çıktı hiç ağlamadı. Ağrı kesici fitil vermişti hiç kullanmadık. Yaptığım en mantıklı şeydi. Çocuk doktorunuzun onayını alarak en erken zamanda yaptırmanızı öneririm
iffet burcuo 19 günlükken yaptırdık, elhamdülillah iyiki yaptırmışız, 1 günde atlattık 1 haftada iyi olduk, geç bile kaldın çok hareketleniyolar 5 aydan sonra erteleme derim
Ilkdefaanneoldum burcuo ben 13 gunlukken yaptırdım 1 gunde ıyılestı çok da ıyı oldu ıyıkı yaptırmısım hamdolsun Bolgesel lokal anestesı oldu ne kadar erken o kadar iyi
Barany zehraarslaan hareket ettikçe zorlandı mı? Biz de çok geç kaldık 7 aylık olacak yakın zamanda yaptıracağız. Oğlum çok hareketli o yüzden korkuyorum. Keşke küçükken olsaymış
zehraarslaan Barany Hiç korkmayın. Çok çabuk iyilesiyorlar. Hemen yaptırın bence. 7.5 aylıktı biz yaptırdık. 8 aylık olacak 2 gün sonra. 2 hafta oldu hiç farketmedim sünnet dolayı huzursuzluk vs. Normal hayatımıza döndük diyebilirim. Ayriyeten oğlum daha emeklemiyor. O yüzden hemen yaptırdım. Biraz tembel. 😂İlk çiş biraz acıttı ağladı. O kadar. Tavsiye ederim. Hemen yaptırın sizde. Hareketlenince zor olur.
Demetbulut Barany hayır ben bardak falanda kapatmadım sadec dikişler düşene kadar büyğk numara bez kullandım.oda 20 süürdü. Krem sürdüm doktorun verdiğini çabuk toparladı çok şükür
Isteboylebisey burcuo biz 3 ay 1 haftalikken yaptırdık. Anestezinin etkisi geçince çok ağladı bizimki o gün biraz zor geçti ama sonra o kadar sıkıntı olmuyo ağrı kesici krem var falan 1 haftaya iyi olur en fazla 10 güne
Mervemurat94 burcuo ıkı aylıkken yaptırdık su am 3 aylık 15 dakıka felan sürdü çok çabuk ıyılestı hıc bı sorunda olmadı
Aylaayla burcuo 43 günlükken yaptırdık byüdükçe zorlaşıyor diğer oğlumda yaşadım çünkü çok zor oldu altı yaşında yaptırmıştık çocuk kendini kastı pipisi şişti geç iyileşti bir aya paytak ördek hibi yürüdü psikolojik olarak.Ama ufak oğlum 43 günlükken yaptım iyikide yaptırdık şimdi bir buçuk yaşında inanın eve geldik hiç bişey olmamış gibi uyuyodu ağrı kesici bile vermedim allah sizede kolaylık versin