Ulkuverasmom burcuo yiğenim 8 aylıkken oldu genel anestezi yaptılar mecbur öyle zor ayıldı ki çok ağladı birde bezi 2 defa yapıştı hastanede çıkarttık çok zordu sürekli kucak istedi bide oğlumu 5 aylıkken lokal anestezi ile yaptırdım çok memnun kaldım ne yapıştı ne ağrı ne sancı ilk gece çiş yaparken uyandı mıkırdadı ger uyudu o kadar bence doktoru değiştirin bana da 2 farklı doktor genel anestezi ile olur anca dedi sonra bu doktoru buldum 5 aylık çocuğa genel anestezi verilmez lokal yapıyorum ben dedi ona yaptırdım çok memnun kaldım
ZeynepAtlas burcuo 42 günlüktü. Bizim doktorumuz 40 güne kadar yapmamızı tavsiye etmişti🙂 iyiki dinlemişiz biz anlamadan atlattık ve çabucak iyileşti. Ameliyathane de elinde benim sağdığım sütle dışarı çıkıverdi keyfi yerindeydi 😍😁
Tlhblnysde Dolores 4 aylıkken yaptırdık çok iyi oldu keşke daha erken yaptırsaydık dedik yani 1 haftada iyileşti şükür ne kadar erken o kadar iyi bence ama tabi doktora danışıp bi sıkıntı yoksa😇
Rumia burcuo 15 günlükken klips yöntemi ile sünnet olduk , ne hissetti ne ağladı , sonrasında da ağrısı ateşi vs hiç birşeyi olmadı , ne kadar erken o kadar rahatlık
Demetbulut burcuo 6 aylıkken yaptırmıştık. Çokta rahat geçirmiştik o süreci ilk 4 5 saat ağladı sonra normale dönmüştü
Edis07 burcuo bizede dr 3 ay gecsin sonra yapin demisti ama biz bir bucuk ayda yaptik. Evet buyuk cocuklara agir ilac veriyorlar sunnet yaparken ama bizim bebek kucuk oldugu icin hafif bir ilac verdi. Benim yigenimi 9gunlukken yaptirmislardi. Ne kadar erken yaparsaniz o kadar iyi gelisir vucudu ve cocukda bisey hissetmez
Atakansulu Dolores 40ı çıkmadan yaptırdım hemen iyileşti ilk çiş yapmada iyileşti cok kolaydı tavsşye ederim herkese
Hillovely burcuo 8.ayda yaptırdık ve çok kolay oldu. Eve gelince hemen oynamaya başladı bir hafta bile sürmeden iyileşti.
HasanEralp burcuo eşimin zoruyla 60 günlükken fenni sünnetciye yaptırdık narkoz almadı. Hastanede hem sıra bulamadık helde anestezi verecekler küçük diye istemedik. İlk 24 saat ağrısı oldu. Öğlen oldu gece iyileşmeye başladı. Ayakları hareket ettikçe bağırdı. Eşime erken yaptırıyoruz diye çok kızmıştım keşke 40 çıkmadan önce yaptırsaydık diyorum. İkinci bebitom erkek olursa ilk 10 günde yaptırmayı düşünüyorum. Şimdi kafam rahat anlamadı çok şükür canı 24 saat yandı o kadar. Bu arada herhangi bir sorunumuz olmadı sünneti çok güzel yapıldı
Slndncr HasanEralp bende hastanede ama narkozsuz yaptırdım 2.5 aylıktı. Doktor eski usül yapılabilir hareketlenmeden demişti. Çok şükür hiç sıkıntımız da olmadı
Slndncr burcuo daha 2.5 aylıkken yaptırdım ki 37. Haftamda doğurmasaydım 40ı çıkmadan yaptırırdım. Biraz kendini toplamasını bekledim. Hiç bi sorun da yaşamadık şükür 🙏🏻 Sünnet yaptırdım gecesi hiç uyanmadan uyudu. Bence şimdi yaptırdın yaptırdın sonra hareketlendiğinde asla kollayamazsın bebeği. Dur demekten de yapma demektende anlamıyorlar.
yzmrbr burcuo 5 aylıkken yaptirdik bizde hareketlenme den yaptirslim dedik ve iyi ki de yaptırmışiz. Yeni yeni uattigi yerde donmekere başlıyordu o zaman dört aylıkken bile yaptirsaymisiz dedik hatta. Bir haftaya bir şey kalmıyor. Hatta bir gün sonra bebiş bir şey hissetmiyor bile zaten. İçiniz rahat olsun çünkü ben çok korkmuştum bir şey yokmuş her doktor farklı bir şey söylüyor kendi doktorumuzda 6 9 ay aralığında yapmamızı söylemişti ama biz yaotirmak istediğimizi söyleyince onayladı bir sıkıntı görmedi.
Isteboylebisey Yusufunannesi97 bardağın altını kesip pipisinin uzerine koyuyorsunuz üzerine bezleriyorsunuz kaka bulaşmasın beze yapışmasin eti diye. Yani temas etmesin hicbisey diye
Birdunyabircennetannesi Yusufunannesi97 Karton bardağın altını kesip koyuyorsun bezine değmesin pipisi diye sonra bezi bagliyorsun
Skhdksksl__ burcuo 42 günlükken yaptırdım yaparken biraz ağladı bacaklarını tuttukları için ama sonrası çok rahattı ilk çişinde bile yükü olmadı şimdi 2 hafta oldu iyileşti bile erkek annelerine tavsiyem ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi büyüdükçe anestezi verilebiliyor çocuklara ama bebekken pipiden uyuşturup yapıyorlar hemen
Minnokkunannesi burcuo 21 günlükken yaptırdık. O kadar kolay oldu ki. 5 dkda çıktı. Uyanık girdi uyanık çıktı hiç ağlamadı. Ağrı kesici fitil vermişti hiç kullanmadık. Yaptığım en mantıklı şeydi. Çocuk doktorunuzun onayını alarak en erken zamanda yaptırmanızı öneririm