Hndealnathn 9 aylıkken yaptırdım 3-5 gune tamamen iyileşti.sadece ilk cisinde ağladı.gulerek gitti gülerek geldi lokal oldu.urolog bize sadece lazer ve klempli kesimi onermedi.bunlarin ilerleyen zamanda ereksiyon erken boşalma gibi sorunları tetikleyebildigini o yüzden eski usul dikişli yapacağını söyledi 3 gün sonra tüm dikişler düştü 5. Gün herşey olması gerektiği gibiydi.valla ikinci çocuğum erkek olsaydı hemen 40 içinde kestirecektim.ne kadar küçük o kadar atlatmasi daha kolay
Sedaaag burcuo bizde 3 gün önce yaptırdık 4 ay 15 gunluk cok şükür sıkıntı yok maşallah agrı sızı varsa da ağlamıyor bence küçükken yapılması daha iyi travmatik açıdan
SaviorAngelTahaEvaAras burcuo birinci oğlumu 2 aylıkken yaptırdık çok memnun kaldım çocuğum açısından da çok iyi oldu şu anda 6 yaşında şimdi 3.oglum oldu onuda kırkımız çıkar çıkmaz yaptırmak istiyorum Doktorlarımız yürümeye başlamadan diye tavsiye verdiler çocuklar büyüdükçe iyileşme süreci de uzuyor
_eymeninAnnesi burcuo asla asla geç kalma çoooook zor oluyor biz 10 aylıkken yaptırdık geç kalmışsınız dedi doktor mayasırlaşmıştı pipisi yürümeden fazla hareketlenmeden yaptır gitsin ben ne çektim yürümek istiyor emeklemek istiyordu yapamayınca ağlıyordu uyumuyordu kremini sürdürmüyordu Hatta sünnet olurken de iğne vurdular pipisinin etrafına uyuşması için Annesi uyut öyle yapalım elini atar sürekli demişti doktor
cigdemkrkmz burcuo ne kadar erken o kadar iyiymiş, benim oğlumda 5ay 11günlük yaptıracaz ama ne zaman bakalım babasını bekliyoruz bi nasip olmadı😅
Berna7 burcuo ileriyi neden beklemiyorsunuz? Ben zaten yaptırmayacağım ama ilerde bi sıkıntı olduğunda o sünnet derisi çok değerli olabilir. 7-12 yaş arası da ideal.
Alabilgic3434 burcuo biz 2 aylıkken olduk başka bir ameliyat olması gerekti oğlumun onunla birlikte sünneti de yaptılar
ZP_1405 burcuo 9 günlüktü, lokal anestezi ile yapıldı. Gülerek gitti, gülerek geldi. Çok rahattı, sonrasında da hiç sünnet olmuş gibi değildi, hayatımıza devam ettik. Bence en erken ne zaman yapılabiliyorsa o zaman❤️
zynpbhhg222 burcuo 45 günlükken yaptırdık çok rahat geçti bence narkozda verdirmeyin direkt lokalle yapın. Arkadasımın 6 aylıktı lokalle yaptı ağladı ama acıdan değil kollarını tuttukları için falan birde iğne yapınca ağladılar. Çok çabuk toparlandı ve en güzeli ilerde bana teşekkür edecek olması😄
MademoiselleZengin55 Bebeğim 40 günlükken yaptırdım,iyi ki de yaptırmışım çünkü çok kolay iyileşti.Yaş ilerledikçe travma oluyor çocukta o yüzden bir an önce yaptırın derim.
Nurhanlike burcuo biz 25 günlükken yaptırdık ve iyikide yaptırmışız suan 12 aylık.Bizim doktorumuz eger bir ayını doldurmadan yaparsanız ağrısız ve dikişsiz sünnet olur demişti.bizde onun ıcın hemen yaptırdık 20 dakika sürdü sunneti ve anestezisiz dıkıssız oldu şükür üç günde de ıyılesti.Ne kadar küçük yaşta yapılırsa o kadar ıyı olacagını soylemıstı doktor hem hatırlamaması açısından hemde daha cabuk ıyıleşmesi açısından
Evrencakar burcuo bebeğim 23 günlükken yaprırdım. Genel Anestezi almadı, henüz yeni doğan olduğu için krem ile uyuşturup yaptılar. 3-4 günde yara tamamen iyileşti. İyi ki yaptırmışım diyorum
Mommqueen burcuo valla çok sacma bnim oğlum 2 günlükken oldu sünneti doğduğunun ertesi günü iyikide yaptrmşz ne kadar erkrn o kadar iyi şuam düşünüyorum kesela 1 yaşında çok zor olurdu şimdi olsaydı
Mina-Mustafa13 burcuo 22 aylıkken yaptırdık. Araya Kandemir girince geç kalındı. Ne kadar erken o kadar iyi herşeyin farkında oldukları zaman biraz zor oluyor süreç
Siyah-Beyaz burcuo biz 8. aylığız atak ayı olduğu için biraz zorlu tabi çocuktan çocuğa da değişebilir
Denizzz88 burcuo 45 günlükken yaptırmıştık lokal anestezi ile ve 4 günde tamamen iyileşti. Bizede doktorumuz ne kadar erken yaptırırsan o kadar iyileşmesi çabuk olur bakımı daha kolay olur demişti çünkü sonra bebek dönmeye başlıyor falan yüzüstü gelince pipisi acır diye düşündüm bende iyi ki erkenden yaptırmışız hiç zorluk olmadı
Ulkuverasmom burcuo yiğenim 8 aylıkken oldu genel anestezi yaptılar mecbur öyle zor ayıldı ki çok ağladı birde bezi 2 defa yapıştı hastanede çıkarttık çok zordu sürekli kucak istedi bide oğlumu 5 aylıkken lokal anestezi ile yaptırdım çok memnun kaldım ne yapıştı ne ağrı ne sancı ilk gece çiş yaparken uyandı mıkırdadı ger uyudu o kadar bence doktoru değiştirin bana da 2 farklı doktor genel anestezi ile olur anca dedi sonra bu doktoru buldum 5 aylık çocuğa genel anestezi verilmez lokal yapıyorum ben dedi ona yaptırdım çok memnun kaldım
ZeynepAtlas burcuo 42 günlüktü. Bizim doktorumuz 40 güne kadar yapmamızı tavsiye etmişti🙂 iyiki dinlemişiz biz anlamadan atlattık ve çabucak iyileşti. Ameliyathane de elinde benim sağdığım sütle dışarı çıkıverdi keyfi yerindeydi 😍😁