Littlebird ayseeeasln21 saat 16dan sonra kontrol edin ve bildirim açık randevu açılırsa mail ya da mesaj geliyor emin değilim ha ngisi olduğundan ama bir şekilde haberi geliyor siz de hemen girip alın randevunuzu. Şu an doktor bulmak çok zor biz hep öyle yapıyoruz
Laden ayseeeasln21 henüz oturmadı ilaçlarım o yüzden çıkarmamıştı doktor rapor. Bulabilirsem bu gidişimde eğer iyi geldiyse çıkaracaktı bakalım☺️
YavuzCagan ayseeeasln21 saat 3.40 gibi bakın o sırada randevular acılmıs oluyor ben bu sekılde alıyorum
Duyulurum ayseeeasln21 randevuyu online alıp SMS ile almayı deneyin. O şekilde en azından bir ay içinde randevu için mesaj geliyor.
Denizanasi92 ayseeeasln21 bilmiyoruz canım eşiminde gözünde ciddi bir hastalık var allahtan paramız var yoksa adam kör olacak. Geçen hafta gözlüğü kırıldı numarası ilerlemiş bari yeni gözlük numarası için para vermeyelim dedik her gün girdik baktık yine yok özelden randevu aldık
Karayelboran Giderse gitsinler deyip kapıyı gösterirsen insanca çalışma koşulları sağlayamazsan kimse babasının hayrına durmaz orada özele geçer. Kalan doktorlarda yetişemez tabi ki tum hastalara
Birkullanici ayseeeasln21 sabah saat 10 dan sonra açılıyor sistem , ara ara bakın boşalan yerler oluyor hemen alırsınz
ayseeeasln21 Mrysmg bende kızıma göz için almaya çalışıyorum ya gözlerinde bariz bir kayma var geç kalkmak istemiyorum ama 1 ay oldu
Mlkzrl ayseeeasln21 telefonunuzu sabah 10:00a kurun. Mhrs o saate açılıyor kesin alırsınız. Aağlık bakanlığında çalışıyorum.