Sena_2022 Simdi baktım ödemeniz hazırdır diyor 450 tl yazıyor benım banka hesabım tanımlı banka hesabıma mı yatar yoksa pttye mi gitmem lazım
anataraf1leoparbenim acemi_ana neye göre 450 veya 600 yatıyor ki hep mi böyle yoksa her ay tutar değişiyor mu bilginiz varmı ?
acemi_ana anataraf1leoparbenim gelire bağlı diye biliyorum kiradayim ben başvuru yaptığım süreçte eşim çalışmıyordu ( 10 gün oldu şükür başladı))bde asgarî ücret gelir ilk ay 600 aldım az önce baktım yatmış yine aynı miktar değişmemiş
Zahire38 Zombi 7. Ayda başvurdum bende kabul edildi ama hiç almadım daha sadece kabul edildi yazıyor ne zaman yatar acaba
Kbrbisi28 Zombi sosyal destek kabul edildi eve gormeye geldiler 1 hafta icinde size tekrar bi yanit gelicek paraniz yatmaya baslayacak dediler bize
anataraf1leoparbenim acemi_ana güle güle kullanın neyseki yattı bi harcamayı savar en azından şimdi 600 450 vs de para değil de işte yoktan iyidir devlette ne yapsın başında onca mülteci
acemi_ana anataraf1leoparbenim öyle valla paraya bişey gelmiyor eşim 2 aydır çalışmıyordu 10 gün başlayalı bugün çekip eve kahvaltılık alacağım en azından birazı karşılıyor 🙃
bglm anataraf1leoparbenim gelenlerıde gondersınler hepsı yer yurt edınmıs esenyurtta çesıt cesıt ınsan sok oluyorum