Zombi Sosyal destek başvuru kabul edildi diyo iki aydır para falan gozukmuyo , 144 sistem yok diyo , ne zmaan yatar acaba
Zahire38 Zombi 7. Ayda başvurdum bende kabul edildi ama hiç almadım daha sadece kabul edildi yazıyor ne zaman yatar acaba
Hafsaninanasi A önce başka bi postta gördüm yattı diyorlardı ama bende sisteme yoğunluktan giremedim.
acemi_ana gulcanemin yazdığınızi gördükten sonra baktım hâlâ yatmamış e devletten bakıyorum başka bir yerdne bakılıyor mu acaba
acemi_ana Hafsaninanasi sms geldi PTT den sosyal destek parası yattı diye bnde PTT ye gittim kart çıkardım devlet bankalarının ATM lerinden de çekilebilirmis 600 yattı bana
Peri_sshh Ya kızlar 29 temmuzda başvuru yaptım hala süreç devam ediyo diyo ne saçmalık bu ne reddediliuo ne kabul varmı boule olan
acemi_ana gulcanemin nerden baktınız acaba çektiniz mi parayı ben bakıyorum e devletten hala ödenecek kayıt bulunamadı yazıyor
anataraf1leoparbenim acemi_ana neye göre 450 veya 600 yatıyor ki hep mi böyle yoksa her ay tutar değişiyor mu bilginiz varmı ?