Melek3434 Berilsmom içi yeşil dışı siyah olgun demek içinde kararama varsa kararmış kısm çıkarıp verebilirsini
Elegance Sibel12345 hadi ya içi kararmış diye kaç tane attım 😂 Cihan başka arkadaş olgunlaşmıştır demiş
Cihan Elegance olgunlaşmış mı bilemem siyahken bir kere yiyeyim dedim tuvalete zor yetiştim ekşimiş ve pis kokuyordu tadı da değişmişti
Ebruferit Biz kendimiz yetistiriyoruz dişinin kabuğunun siyah olması normal olgun demek ama.içi siyah olmamalı olgunlaşmış yeşil olur içi siyah sa bozulmus bence vermeyin kokar kötü tadı da iyi olmaz
Onedroplove Berilsmom ek gıdamızda en çok tükettiğimiz avakado oldu muzla cevizle karıştırarak verdim çok faydalı çok olgunlaşınca kararır tadı bozulmadığı sürece sıkıntı Yok afiyetle yesin bebişiniz
Nyles2019 Tadı bana hafif cevizi anımsatıyor kabuğu koyu olmalı içi yeşil. Kaşıkla sıyırdığınız zaman kolayca çıkmalı içinden.
EsmaGnc Berilsmom rengi siyahsa bozulmuştur.Birde kestiğinde siyahlaşmaması için dolaba koyarken zeytinyağı sür streçle .İçinin renginide internetten görebilirsin yeşilden sarıya doğru gider.