Serap0733 asdfgs benm evim dogalgaza rağmen serin üç keredir lcwden alıyorm ve cok memnunum cnku kızım üstünü örtmüyor hayatımı kurtardı benm
Asel_2147 Serap0733 benim de kızım 10 aylık üstüne pike atıyorm şuan istemiyor uyanıyor hemen örtünmeyle nasıl bir uyku tulumu alsam çok kararsızım ekstra dab içine bişi giydirmek gerekir mi onu da bilmiyorum evimiz doğalgazlı olmasına rağmen soğuk oluyo bilgi verir misiniz rica etsem 🌼
Anakuzusuuu asdfgs geçen sene lcw dan aldım 2.8 tog olanını butun kış onu kullandık cok rahat ettık bebeğim sürekli üstünü açıyor. Bu senede lcw dan aldık fakat 2.8tog olanlar 350₺ oldugu ıcın 1.7 tog aldık
Clavicula Anakuzusuuu merhaba gecen kış 1.7 tog almıştım içine ince pijamayla yatırmama rağmen kolları bacakları soğuk oluyordu acaba üşüyormuydu normalmiydi bilemiyorum bu sene 2.8 tog düşünüyorum ama ince pijamalarla da sıcak olurmu diye tereddüt ediyorum evimiz cok soğuk değil sıcakta değil ben kendim pijama + ince yorgan ile yatıyorum sizce 2.8 tog kalın mı olur acaba
Bellaesmer Anakuzusuuu terastayım cok serin ev 2.8 almıstım bende lcden ama artık kucuk geliyor sımdı bulamadım 2.8 hangısı acaba lcde lınk atabılırmısınız
tasyan asdfgs asdfgs Bende 2 tane uyku tulumu var, biri hiç kullanılmadı sıfır. Satıyorum ilgilenen olursa. kalpli desenli olanlardan, mor ve pembesi var elimde.
Pineapple20 asdfgs kidzee kullandım bu kış memnun kaldım. 1 tog 20-24derece arası kullanım için uygun
Duyguklyc Evim soguk oldugu ıcın lcw dan almıstım Geçen kış 80 tl ye şimdi tekrar almam gerekıyor ve fiyatları 400 tl 🤯🤯🤯
Alse35 tasyan benim kız 11 aylık canım en azından 1-2 yaş bakıyorum yedek olsun diye büyük olsaydı değerlendirirdim 😢 ama başka alıcılar olabilir Allah hayırlı müşteriler versin
Pediatrihemsiresianne asdfgs ela uyku tulumları sayfası var instagramda oradan aldım kış için çift pazen yaz ve bahar için çift müslin aldım yaz boyu klima açtım zaten iyi oldu 👍
Sym68 Pediatrihemsiresianne bu dediğiniz markada da tog değerli mi bide altına ine bi badiyle vs kış için yetiyor muydu
Kbrbisi28 Ben almadim ama esimin yengesi e bebekten almis ben hamileyken japane kollu bacaklari fermuarli icinde hareket ettire biliyor cok memnunum su an havalar serinledi onu giydiriyorum ustunu ortturmeyen bebekler icin mukemmel birsey