asdfgs mmerwe merhaba ay araştırırken onu gördüm iyi ki yazdınız ☺️ Benim merak ettiğim bir şey var kollu değil sanırım dimi yani ya kundak gibi oluyor ya da kısa oluyor sanırım kollu oluyor mu? Olmuyorsa kolları üşümez mi?
PeekaBoo_ asdfgs kollarını takip çıkarabiliyorsunuz diye biliyorum bende owli almayı düşünüyorum biraz pahalı ama düşününce her sene yeni almaktansa tek seferde para verip yıllarca kullanmak daha avantajlı
mmerwe asdfgs içine uzun kollu giydirip yatıracaksınız. Tog değeri,ortam sıcaklığı ve nasil giydireceginiz ile ilgili bir tablo var zaten Üşüyüp üşümediğini bende bu kış göreceğim kızım 6.5 aylık doğduğunda kundak halini kullanmıştım.
asdfgs AngelMotherr bence de terletir bir hanımefendi kullandığını ve terlettiğini söyledi değiştirecekmiş
asdfgs AngelMotherr penelopeden benim de yorganım vardı güzeldi. Çocuklar için uygun ama bebekler için sıkıntı benimki her şeyi yüzüne çekiyor bir de üstündekini atıyor.
Alse35 asdfgs didababywear dan aldım trendyoldan Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine ve fiyatları da piyasaya göre daha uygun pazen kumaştan Bak istersen
momandad_16 Alse35 dediğinize baktım şimdi tulumlar güzel fakat ince gözüküyor pazen nasıl oluyor bilimyorum kışın üşütmez mi o
Serap0733 asdfgs benm evim dogalgaza rağmen serin üç keredir lcwden alıyorm ve cok memnunum cnku kızım üstünü örtmüyor hayatımı kurtardı benm
Asel_2147 Serap0733 benim de kızım 10 aylık üstüne pike atıyorm şuan istemiyor uyanıyor hemen örtünmeyle nasıl bir uyku tulumu alsam çok kararsızım ekstra dab içine bişi giydirmek gerekir mi onu da bilmiyorum evimiz doğalgazlı olmasına rağmen soğuk oluyo bilgi verir misiniz rica etsem 🌼