Tugce asdfgs aksine daha rahat ettirdiğini düşünüyorum. Yerli uyku tulumlarında olmayabiliyor ama ithal uyku tulumlarının tamamında tehlike uyarısı yazar. Beden ısısını fazla yükseltmek tehlikeli. Kollar, boyun ve baş bir nebze bunu dengeleyebiliyor.
asdfgs Dolores sayfasında bulamadım bir de luggi diye bir markanınkini satıyor onun da açıklaması yok belki odur sizin dediğiniz.
LaraCroft asdfgs woolnat uyku tulumu çok çok iyi. Kalıpları da çok büyük yani çok uzun vade kullanılıyor ve bu açıdan parasının hakkını veriyor. Ben baya memnunum 👌🏼
Elosunannesi32 asdfgs owlinin uyku tulumunu kullanıyorum 3 yaşına kadar kullanılabiliyormuş o yüzden tercih ettim
Littlebird asdfgs 2 senedir e bebekten alıyorum ilk sene aldığım çok güzeldi ama geçen sene aldığım kötü oldu yıkandıkça saldı kendini. Bu sene ben de lcw bakıyorum ama emin de değilim
Tasfamily Rkyyksl öyle mi bende bakıyım alayım kalın gelmiyor mu çok 2.5 tog kaç derece oluyor eviniz birde sıcağa mı alışkın bebeğiniz Terlemiyor heralde
blue5 asdfgs lcw den almistim. 1.7 tog gecen sene butun kis kullandim. Cok guzel kaliteliydi. Gecen sene 90 100 lira olan uyku tulumu 350 lira olmus :(