Bellaesmer Anakuzusuuu terastayım cok serin ev 2.8 almıstım bende lcden ama artık kucuk geliyor sımdı bulamadım 2.8 hangısı acaba lcde lınk atabılırmısınız
Anakuzusuuu Bellaesmer https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/4235764/1029813 2.8 tog olanında bi tek bu model kalmış canım diğerleri de 2.5 tog lcw ya gir uyku tulumu yaz acıklamalar kısmında yazıyor cogunun kac tog oldugu
Taha_emir asdfgs gexen yıl lcw den aldım gayet memnun kaldım bu yılda ordan alacam gayet kalın içine ince atlet giydirmek yeterli oluyor ayaksız tercih edin
mmerwe asdfgs içine uzun kollu giydirip yatıracaksınız. Tog değeri,ortam sıcaklığı ve nasil giydireceginiz ile ilgili bir tablo var zaten Üşüyüp üşümediğini bende bu kış göreceğim kızım 6.5 aylık doğduğunda kundak halini kullanmıştım.
Archmomm asdfgs gecen kış kızıma lcwden aldıgımı kullandım ama evim sıcak oluyor genelde içimde sadece atletle yatırmama ragmen baya fazla ısıttı . İzmirde yasıyorum . Ona gerek yokmuş . Ama soguk bir yerdeyseniz oda ısısını sabit tutamayacaksanız kesinlikle lcw
biryavuzkusu asdfgs ben e bebekten alıyordum. Memnunum da. Şimdi büyük oğlum 4 yaşına girdi ama 5 yaş tulumlar küçük oluyor. Bende büyük tulum önerisi istiyorum 😂
Asel_2147 Serap0733 benim de kızım 10 aylık üstüne pike atıyorm şuan istemiyor uyanıyor hemen örtünmeyle nasıl bir uyku tulumu alsam çok kararsızım ekstra dab içine bişi giydirmek gerekir mi onu da bilmiyorum evimiz doğalgazlı olmasına rağmen soğuk oluyo bilgi verir misiniz rica etsem 🌼
Serap0733 Asel_2147 ınternette oda ısısına göre toq değerleri nasıl giydirmeniz yazıyor benm evim 21derece doğalgazlı uyku tulumu tek giydiriyorm ıcıne ekstra giydirmiyorm lcw de var ben 3.5toq kullanıyordm ılk sene evım daha soguktu alttaki yakmaya başlayınca ev ısısı arttı 2.8toq aldım
biryavuzkusu Neslihannnnnnn bende az önce gördüm bu tulumu e bebek kullanıyordum artık oğluma beden kalmadı. Bundan memnun musunuz
biryavuzkusu Ozooo civilden aldığınızdan memnun kaldınız mı benim oğlum 4 yaşında e bebektekiler olmuyor artık. Baktım civilde büyük beden var ona göre karar vereceğim bende
eceackgz KidZee uyku tulumları çok başarılı, fiyatlar biraz pahalı ama kesinlikle değiyor.. https://kidzee.com.tr/
Ozgemre Anneler ilk bebeğim tecrübesizlik 🤷♀️ Geçen kış evimiz 23- 24 dereceydi oğlum şuan 7 aylık sanırım bu sende 23-24 derece olacak kaç tog almalıyım acaba ?
mybabelanel Woolnat çift kat pamuk 0-36 ay olanına bakıyorum evimiz 24-26 derece sizce mantıklı mı? Kullanan varsa içine ne giydiriyordunuz. https://www.woolnat.com/urun/0-36-ay-organik-pamuklu-cift-katli-kolsuz-cicek-temali-bebek-kundak-uyku-tulumu
uykularharamolduuu Rumeysayenerkurt güncel fiyatını bilmiyorum geçen sene almıştım. Hala kullanıyorum
yusufmertmom asdfgs geçen kış lcw dan almıştım , yaz için 0,5 tog aldım yine LCW’den ama sıfır koldu nasıl giydiririm bilemedim. Bu sene uçmuş fiyatları yine tercihim lcw olur
Denizoglan asdfgs eviniz çok soğuk değilse eğer yorni uyku tulumunu tavsiye ederim 2 toğ değerinde yumuşacık ve rahat
ikiKudurukAnnesi Denizoglan siz yorni mi kullanıyorsunuz hangi mıdel bende aldım ama biraz ince geldi bana polar olandan