Beryak Bebekyelen19 her aksam diyorum ki vermicem meme ama agladiginda da kiyamiyorum artık bu aksam bi duzene sokmam lazım oyalamayı denicem memede uyuduğu için göğsumude bosaltmiyor artik aksam sağarım insallah duzene girer cok teşekkür ederim bilgileriniz için hepimizin bebekleri saglıklı olsun da gerisi onemli değil
Bebekyelen19 Beryak evet aynen sağlıkla büyüsünler gerisi bir şekilde aşılıyor. Ben teşekkür ederim ben de acemi anneyim sadece kendi deneyimlerimi paylastim umarım size biraz fikir vermiştir. Geçmiş olsun 🥰🙏
cinar00 Minnacksevdack rezene cayini cok tuketmek kanser twtikliyorbi arastirin aslnda cok icmmk gerek
yagmurkokusu_ Gozgez hangi hastanedesiniz birde adınız soyadınız neydi ? Ne doktorusunuz belki geliriz ziyarete muayene oluruz
Subebek21 Öncelikle bol su ve istirahat 👍🏻Kuru börülce bol yeşillikle salata yapıyordum ve susam kavurup kaşık kaşık yiyordum bol sütüm vardı kızım da hiç boş bırakmayıp sürekli emiyordu 🥰
Bebekyelen19 Subebek21 kuru börülce ben de yedim doğumdan sonra 3. Gün yedim o gün sütüm indi. Gerçekten olağanüstü. Ama tabi kabiz da yaptı haberiniz olsun 😄
zeynepiklin winterwitch bu kadar fazla takviyeyi aynı anda kullanmak sıkıntı yaratmadı mı acaba? Tıkanıklık, mastit vs gibi riskler var
Barany Dilantulgarr_ kahvaltıda yulaf ya ds yumurta tüketin. Akşam protein ağırlıklı beslenin. Aynen önemlisi bol su ve uyku
Cyabanova Dilantulgarr_ ekmek kadayıfı üstü kaymak (köfteci Yusuf ya satılıyor) inanılmaz arttırıyor sütü
Hazal81 Dilantulgarr_ helva hoşaf su ve tatlıyı tek geçerim ama en çok helva ve su süt arttırıyor humananin çayları da güzel