Mervegemen Bisracinarkartal yakindan takipcisiyim ardenin elimden geleni yapiyorum. Sizde destek olabilirsiniz. Sacma sapan urunlere verdigimiz o paralar bu kez bi cocuga cann olabilirz sadece ardenin kendi cocugunuz oldugunu düşünün. Bu hafta benim oglum covid oldu, igne yaptilar serumlar saatlerce agladim o agladi cigliklar atti. Birde sma yi düşünün ve geri cevirmeyin bu çocukları
Bisracinarkartal Mervegemen ben elimden geleni yapıyorum gönüllü ablası değilim ama birşeyler yapıyorum onun için keşke gönüllü ablası olabilseydim onun için sokak sokak yardım toplayabilseydim ama bebeğim vr yapamiyorum
Sarii54 Bisracinarkartal ARDEN yazıp 3921 e 10 tl bagis da yapabilirsiniz turktelekom ve Turkcell eğer hattınız VODOFONE sa 9321 e ARDEN yazıp 10 tl bagis yapabilirsiniz
irem-Dora Sarii54 ben attım bir SMS, bu ay sma yağız bebeğe yardım yapmıştım, inşallah elime geçince ardene de daha fazlasını yaparım. İnsanın içi parçalanıyor o güzel yavruları o halde görünce, Allah ailesine güç sabır versin inşallah
Golgicisimcigi Bisracinarkartal başta kalsın burdaki herkes 10 lira bile yollasa çorbada tuzumuz olur allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin 😞
Melekk3 Bisracinarkartal bir miktar gönderdim .en kısa zamanda para toplanır inşallah.rabbim şifa versin
Balim61 Bisracinarkartal Amin hepimizden inşallah.Yanliz arkadaslar bi detay eklemk istiyorum.Yardim hapanlar dekontu helpardenomer sayfasina msj olarak atmasi gerekiyo.Yüzdeyi hesaplamalari icin bu dekont gerekliymis.
Nurisss Bisracinarkartal Gönderiyi eşime yolladım o da gönderecek böyle bir şeye vesile olduğunuz için Allah razı olsun sizden ve yardımcı olmaya çalışan herkesten ❤️❤️ Rabbim Cumanın yüzü suyu hürmetine sağlık versin ❤️
Bisracinarkartal Nurisss rabbim onunuze çıkarsın yaptığınız iyiliği biriniz bin olsun 😌😌rabbim hepimizin evladiginin bize bağışlasın onları korusun 😥çok sağolun sizde
Umutunannesi_65 Bisracinarkartal Rabbim şifa versin İNŞAALLAH. Çok kötü oldum. Eşim gelsin göstereceğim atsın para. Üstte kalsın.
Demirac19 Bisracinarkartal Ya Rabbim yardım et şifa ver yavruya 🤲 bende küçük bir yardımda bulundum … Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın 🤲😪