kar_kristali Allahım Şafi ismiyle şifa versin. Yorum yazalım üste kalsın lütfen. Kimseyi evladıyla sınamasın. Gerçekten üzüldüm
Bisracinarkartal kar_kristali ne güzel yazdın be 😌😌 eline sağlık 😌😌lütfen duyarlı olalım şuana kdr yardım sayisini artiralatim.postlar açalım ben 8 yardım topladım arkdasim sende topliyabilirsin postunda paylaş son 4.5 kişi arıyorum yardımda bulunabilecek Allah rızası için yardım edin ettirin Demirac19 olur
merveeyy Bisracinarkartal ya arden bnde buraya yazmayı düşünüyodum biliyorum ardenimiz kurtulacak insalalh 😥
Bisracinarkartal merveeyy post ac yardım iste el ele tutusalim birimiz bin olsun lütfen destek olalim Yaptığınız iyilik Allah katında karşılıksız kalmaz
kar_kristali Yapılan her iyilik Allah katında karşılıksız kalmaz.. Bir sadaka bin belayı def eder hadisini hatırlayın. Sizi etkilemez belki küçük bir miktar ama damlaya damlaya akan bir iyilik, minicik bir yüreğe umut olur.. Hadi inş.
ilk_nur_89 Bisracinarkartal bende gönüllü ablası deilim ama her ay ufak ufak destek oluyorum ardene inşallah tez zamanda toplanır tedavi parası ❤️
Bisracinarkartal bebefirarda44 ahh çok iyisiniz Allah razı olsun Instagram sayfalarina dekont atabilcekmisiniz ?
bebefirarda44 Bisracinarkartal post sayesinde gönderdim defalarca yardımda bulundum Allah razı olsun dekont atıyorum her gönderdiğimde