Bisracinarkartal Adababy inanın 1 dk.bile yok vücudu çok zayıf kaldığı için dayanamıyor nefes alış verisini bir görsen aldığım nefesten utanıyorum ya 😥
Adababy Bisracinarkartal ya inanın instgram keşfetim hep sma bebeklerle dolu kimi görsem yapıyorum yardımı tanıdıklarıma yolluyorum para atın diyorum ama o kadar çok var ki ben bile bi yabancı olarak dayanamıyosam annesi babası napsın diyorum allah dermansız dert vermesin derler ama dermanıda var bunun işte bi an önce ilaçları türkiyeye gelmesi lazım
Bisracinarkartal Fenty biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allah’a kalmış birden bin olur biz destekle bulunalım da ..
duygu_ars Bisracinarkartal bende etrafıma duyurup elimden geleni yaptım inşallah biran önce ilacına sağlığına kavuşur 😏😞 yüzde 100 olduğu günü iple çekiyorum
Deletedmom_58 Bisracinarkartal şu an elimde yok ama elime geçer geçmez aticam inşallah ahh yavrum benim Rabbim şafi ismi ile şifa versin 😢😢😢
Meryem_ Bisracinarkartal almanyada yasiyorum ibana hesabimdan yollamak istedim ama b BIC istedi…bilginiz varmi acaba yardimci olursaniz yollicam bende
Bisracinarkartal Meryem_ Banka sparkasse Bremen Alıcı help Dünya e.V IBAN DE46 2905 0101 0082 3165 14 Bıc SBREDE22XXX AÇIKLAMA SMA - DYB-ARDEN ACİKLAMA KİSMİ ZORUNLUYMUS COK TESEKUR EDERİZ SİZE BİRİNİZİ BİN ETSİN MEVLAM 😌😌 DEKONT ATmA SANSİNİ varsa sevinirim
Linaaa1 Bisracinarkartal rabbim sağlık versin ins şuan gidip atabilecek imkanim yok yani dil bilmiyorum ama bı kaç güne Türkiye’de olurm ins atarm 😔😔 keşke gücüm olsa tum masrafını karsilasam bu durum da olan tüm çocuklar a
Bisracinarkartal Linaaa1 Türkiye’ye gelince atın litfen az bile olsa atın tek ricam çocuğunuzun sadakasi olsn
aysun191993 Gundemi taking etmiyorum bu post sayesinde gordum. Yardim ettim. Allah sifasini versin. Ustte kalsin.
minikordek Bisracinarkartal ah arden ömer😭normalde bakamıyorum geçen instada denk geldim dayanamadım baktım tüm paylaşımlara,eski haline,içim yandı, güzel bebeğim😔aybaşını bekliyorum, inşallah bu savaşı kazanırsın arden bebek tüm dualarım seninle🌸