Mavisdrn Mavigri teşekür ederim ya bende biraz sabretsem çıkar belki ama bu sefer aç kalmasına dayanamıyorum hemen takviye yapıyorum
Mavisdrn Tuchee inşallah ya herkes çıkar diye yazmış motive oldum biboronu birakicam artık eme bildigiyle kalsın onun için de benim için de iyisi bu
Mavisdrn AngelMotherr hastnede biboronla mama verildi , bende biberonla devam ettim keşke etmeseydim ama 😒
kitapkurdubebeninanasi Mavisdrn eczaneden lansinohun göğüs ucu çıkarıcı minik pompasi var ben ondan almistim onunla ucunu çekip biraz bekleyip hemen pompayi cikarip memeyi bebeğin ağzına sokuyordum 5. Denemeden sonra ucu çıkmıştı ondan alabilirsiniz
Mavisdrn kitapkurdubebeninanasi bende onu gördüm fakat yorumlarda işe yaramıyor gibi şeyler yazılıyordu o yüzden vazgeçtim eğer çıkacaksa denemeye değer tabi teşekkür ederim😊
Mavisdrn Halime-yldrm Edibudu şuan sol taraf ucu biraz daha çıkık Onuda eme eme çıkardı emse dahada çıkar ama ememiyor bende sabırla yapicam başka çözümü yok çünkü 😊
Edibudu Mavisdrn benimde oyleydi ilk 2 gece mama verdim ama inanin sabirla yaparsiniz bu isi. Siringayla ucunu biraz cikarip agzina veriyodum tuttugu an oylece kaliyodum. Cok zor ama 5 gunde hallettik. Sagma makinasida bi kere kullandim. Stres yapmayin emmesi kuvvetlendikce yapar ama iki memeyede alistirin
Edibudu Mavisdrn aynen valla o refleksi kuvvetlendikce bebegin zaten hic zorlanmicaksiniz. Oluyo merak etmeyin aglayacak ama dayanin
Aliveannesiiii Mavisdrn Lansinoh Latch Assist Göğüs Ucu Çıkartıcı diye geçiyormuş baktım şimdi. İnternetten de bulabilirsiniz🙏🏻
Mavisdrn Edibudu ay inşallah ya sabahtan beri hiç biberon vermedim ,silikonuda takmadım , şırınga alıp ucu çıkartıp hemen ağzına veriyorum tabi bocalıyor önce ağlıyor zorla tuturuyorum , bir zaman alacak fakat sin
SuPerisiiii Mavisdrn adını tam hatırlamıyorum ama göğüs ucu olmayanlar için verdiğiniz silikon şey derseniz herhalde eczacı anlar ne demek istediğinizi ya. Umarım bulur ve faydasını görürsünüz ❣️