mlkcbn Sebile ben değiştirdim canım.bu senenin ürünüyse değiştiriyorlar. bir tane 2017 ürünü vardı onu değiştirmediler bitek
Mirve0109 @Sebile merhaba sızın dedıgınızı bende aynen yaptım gıttım magazaya fiş olmadıgını ve etıketın ustunde oldugunu söyledım bayan bana fiş yoksa eğer ürün indirime gırmısse eğer ındırımli fiyattan degısım yapabılırsınız dedi yani bana gelen uzun kollu alt ust takımı indirime gırdiği için 11 tl den degısım yapabıldım. Umarım anlatabılmısımdır
Mirve0109 @Sebile merhaba sızın dedıgınızı bende aynen yaptım gıttım magazaya fiş olmadıgını ve etıketın ustunde oldugunu söyledım bayan bana fiş yoksa eğer ürün indirime gırmısse eğer ındırımli fiyattan degısım yapabılırsınız dedi yani bana gelen uzun kollu alt ust takımı indirime gırdiği için 11 tl den degısım yapabıldım. Umarım anlatabılmısımdır
Mirve0109 @Sebilemerhaba sızın dedıgınızı bende aynen yaptım gıttım magazaya fiş olmadıgını ve etıketın ustunde oldugunu söyledım bayan bana fiş yoksa eğer ürün indirime gırmısse eğer ındırımli fiyattan degısım yapabılırsınız dedi yani bana gelen uzun kollu alt ust takımı indirime gırdiği için 11 tl den degısım yapabıldım. Umarım anlatabılmısımdır
dilaraefe Sebile değişiyor ben gidip mahalledekine rica ettim karta yüklediler ama AVM’ler filan kabul etmez küçük lcw tercih edin
MihmininAnnesi Seyma40 normal şartlarda degismemeleri lazım birisi kalkıp bununla ılgili şikayette bulunsa mağaza da suçlu duruma düşer çünkü standartlari var
Missnk Gizemeren aynen bende geçen değiştirdim hediye değişim kartı yoktu sadece etiket olması önemli
seldaselda28 Sebile fis olmasa bile etiket olunca degisiyorlar ama 2 ay geçmis ustunden almayabilirler.Yine de şansini dene.
Gokceayy Sebile fişi geçtim 2 ay olmuş yapmazlar diye biliyorum istersen sitesinden bak güncel durum nedir diye
Nkht2705 Sebile bende hediye gelen bi kaç kıyafeti,hediye kartı ve fiş olmadan lcw de değiştirdim.Etiketleri üzerindeydi,hiç sormadan değişim olcak kıyafetlerle birlikte kasaya gittim,problem olmadı hiç
Gulden53og Sebile yaparlar canım ama fiyatları düşmüşse indirimli fiyat üzerinden değişimin sağlanıyor
suheylam Sebile etiketi çıkarmadıysanız 1 yılda geçse değişiyo LCW inin en sevdiğim özelliği bu yüzden bence kazanıyo hep müşteri memnuniyetine çok önem veriyo.
ikibaloglaninanasi Sebile benim arkadasım değiştirmişti fişsiz bütün hediyeleri etiketi olması yeterli dediler bende fiş olmadan etiket barkoduyla değişim yaptırmıştım
Uzaymekiii Sebile lcw değiştiriyor eğer sezonu geçmediyse değişim fişi falan da sormuyor şansınızı deneyebilirsiniz 😌