Sebile KIZLAR oğluma gelen hediyeleri değiştirmek istiyorum ama fiş yok ve 2 ay oldu hediyeler geleli . Hepsi etiketli ama değişim yaparlar mı sizce
MihmininAnnesi Sebile fissiz yada hediye değişim kartı olmadan yapmazlar maalesef. Ki zaten2 ay olmuş. Değişim süreleri ürün alınınca 15 gün
MihmininAnnesi 41hamile değişmez fiş olmadan olmaz ki onu geçtim degisimler15 gün içinde olur hanfendi 2 ay olmuş diyor
MihmininAnnesi Sebile onu karşı taraf aldığında hediye paketi yaptirdiginda mutlaka fisle berabaer hediye değişim kartı alması lazım. Yada kasiyer soruyor.
Suzitosuzi Sebile biz değiştirdik şöyle hediye geldi hiç yok dedik değiştirdiler rica edin siz de yardımcı olurlar
Twinkle Sebile ben 3 aylık hediye gelen etiketli ürünleri değiştirdim. Lc waikiki değişim süresi 15 gün falan değil. Size yakın mağazadan değiştirebilirsiniz😌🌸
Esraeymenmehmet Ben bir sürü böyle hediye gelen ürünü değiştirdim zaman hiç farketmiyor. Şimdi ki fiyatı neyse onun üzerinden lcw değişim yapıyor. Üzerinden 3-4 ay geçmişti
Esraeymenmehmet Sebile hatta değiştirdiklerim olmadı üzerine bir daha değiştirdim. Etiket üstündeyse sıkıntı olmuyor