Mihrimahim16 Zeynep75 Tecavüz eden mi hapse atılmalı Günahı kendine olan mı ? Bunun cevabını çok merak ediyorum ?
Peri_sshh BAL_EVLAT16 ya sizin gibi ağzı bozuklar yüzünden adam akıllı seviyeli bı tartışma olmuyo şu forumda hemen kapatılıyor az tütün şu çenenizi ya 😤
seheriko honeyybee_ kız daha ne yapsın şeriat 4 karı 🤣 koca bir ona , bir buna derken ne güzel diğer günler özgürsün🤣
seheriko TheMomm Amaç gözdağı vermek. Din siyaseti olmasa bu insanları nasıl kafalayacaklar. Çalmak çırpmak serbest ülkeyi boka sürüklemek serbest günah ayıp değil ama
TheMomm seheriko Ya bıraksınlar dini kullana kullana bu zamana kadar geldiler simdide ülkenin hali ortada
HonKiPonKiDoNiNo BAL_EVLAT16 Seytan kalpli olan biri varsa se sin.. bir kadin bir anne icin oh olsun diyebiliyosun hadi ordan agzimi bozdurma cik git surdan. Allah sizi huzuruna almicak bee sizin ruhunuz ciplak
BAL_EVLAT16 HonKiPonKiDoNiNo Önüne gelen dinle ilgili kötü şeyler konuşun o zmn ohh ne ala memleket ya gelip bana o kadını savunmayin ya hadee
siyah3430 Kuranla dalga geçip bakara makara diyenleri büyükelçi yaptı bu ülke şaşırmıyorum anketin sonucu kimi tatmin edecek acaba
Hayatbayat Şurada da düşüncelerimi yazayim diye girdim ama görüyorum ki imkansız. Bizim insanlarimiz saygı çerçevesinde, üslupla fikir ve düşünce belirtmeyi beceremiyor. Kimsenin kimseye tahammülü kalmamış.
seheriko TheMomm YA BİDE ALLAH ARTIRIYO FİYATLARI GİBİ Bİ CÜMLE KURDULAR YA İŞTE O ZAMAN ANLADIM HALKI GERÇEKTEM DİN ÜZERİNDEN NE KADAR SÖMÜRDÜKLERİNİ
Minipekka BAL_EVLAT16 yahu kadın ne yaptı Allah aşkına cinayet mi işledi tecavüz mü etti ne yaptı?? Ortaya bir laf söyledi ki oda şakaymış açıklamasini yapti bunuda savunmuyorum kesinlikle doğru değil ama tutuklanacak ne yaptı? O yavrusundan ayrı kaldı oda bir anne bu kadar gaddar olmayin Allah aşkına kimler kimler dışarda o kadın sırf o lafı söyledi diye bunu haketti mi ya? Ben sana senin gibilere acıyorum asıl.
Irmakprensesinannesi BAL_EVLAT16 hamfendi biraz daha üslubunuze dikkat edin derim yorumları okudum herkese saldırı pozisyonundasiniz herkes hersey hakkında yorum yapr iyi kötü buna laf yapamazsiniz bir insan din düşmanı yada dini size göre farklı düşündüğü için yargilayamazsiniz burası bir platform ve herkes saygısını bozmadan yazar ama saygıyı atarsanız buradaki herkes ister istemez size laf söyler muhtemeln çarşaflı veya kapalisiniz ama açık olup dinine çok düşkün insanlarda var ve en onemlisi HEPİMİZ ANNEYIZ VE BU KADAR ADALETSIZ SACMA SAPAN BIR ULKEYE DUZGUN AKLI BASINDA BILIME INANAN ERDEMLI BIREYLER YETISTIRIYORUZ
ahsenmomm HonKiPonKiDoNiNo peki sen din nedir bilir misin ? Senin bildiğin şey asla değil orası kesin! Senin o dinci dediklerin asla dindar değil !!! Bi salın şu gerçek müslümanları ya !! O dediklerinde dinle uzaktan yakından ilgisi olmayan sizin gibilere bunu dedirtmek için münafıklık yapan kimseler !!! Sanat ne ya ? Sanat soyunmak mı shsgaga . Ben bu insanı her yerde görüyorum sahnesine gitmem mi gerekli sence ? O zaman tv açmayalım telefon kullanmayalım ? Bu insan sesiyle sanat yapmıyor mu ? Yapsın şarkı son ses dinleyelim . Çıksın sahnesine şık giyimiyle güzel sesiyle konuştursun sanatını madem . Ama inanılır gibi değil nasıl savunabiliyorsunuz hayretler içindeyim
Hayatbayat ahsenmomm evet Gülsen uzun zamandır sesiyle değil, kiyafeti ve bedeni ile konuşulur olmuştu. Bu da sanat mıdır tartışılır
Elfelf475 HonKiPonKiDoNiNo kadın haksız bile olsa haklı duruma geldi tutuklanıp resmen gündeme koydular Bana bu bir oyun gibi geliyor cunku abartılacak hapse atılacak bir şeyi yoktu onlar da biliyor. Resmen başka bir işler dönüyor ama ne olduğunu bilen yok😬
Deletedmom_41 Elfelf475 Yoo ne oldugunu bilen cok fazla bu cepte tutulan birseydi gundem degistirmek amaci ile
Minisin_annesi Elfelf475 sonunda benimle aynı fikirde olan biri. Arkadaşlar burda haklı haksız tartışması yapıyorlar ama boşuna yorulan biz oluyoruz….