HonKiPonKiDoNiNo ahsenmomm Sanat nedir, sanatci nedir bilirmisin ???? Kardesim neden anlamiyosunuz, kapinin onunde ciplakmi gezdi kadin ? Sahnede kadin sahnede , gitme izleme gorme alla allaa ..KARISAMAZSIN !! Ahlak ararsan erkek erkegee takilan dincilere bakk 😉
ahsenmomm HonKiPonKiDoNiNo peki sen din nedir bilir misin ? Senin bildiğin şey asla değil orası kesin! Senin o dinci dediklerin asla dindar değil !!! Bi salın şu gerçek müslümanları ya !! O dediklerinde dinle uzaktan yakından ilgisi olmayan sizin gibilere bunu dedirtmek için münafıklık yapan kimseler !!! Sanat ne ya ? Sanat soyunmak mı shsgaga . Ben bu insanı her yerde görüyorum sahnesine gitmem mi gerekli sence ? O zaman tv açmayalım telefon kullanmayalım ? Bu insan sesiyle sanat yapmıyor mu ? Yapsın şarkı son ses dinleyelim . Çıksın sahnesine şık giyimiyle güzel sesiyle konuştursun sanatını madem . Ama inanılır gibi değil nasıl savunabiliyorsunuz hayretler içindeyim
Oflu_u HonKiPonKiDoNiNo Gülşen’in giyimini hareketlerini çok tasvip etmem.Orası benide ilgilendirmez.Ama sırf bir söylemden dolayı tutuklanması çok garip.Ona gelene kadar İstanbul sözleşmesini oturup konuşsunlar binlerce kadın ölüyor.Sedat Peker diyor herkeste bir girip araştırsalar bütün videoları izleseler anlarlar neyin ne olduğunu.Sedat Peker bu kadar suçlu olsaydı hangi ülkeye giderse gitsin onu asla rahat bırakamazlardı emin olun :)
ahsenmomm Oflu_u ya aynen öylee normale kimsenin bişey söylediği yok ama normal değil asla giydikleri(giymedikleri) . Hayır bi de sadece giyim de değil bu kadın bi erkeğin kucağına oturup dans etmedi mi nasıl bu kadar normalleştirebiliyoruz aklım almıyor çok üzülüyorum .
HicYoktan BAL_EVLAT16 Verebilecek cevabınız olmadığını zaten biliyordum. Samimi olmadığınız düşünceler ile internet aleminde atıp tutmayınız. Böyle olur işte. 🙂
seheriko BAL_EVLAT16 Asla kınamıyorum herkes istediği şekilde yaşayabilir. Ayrıca arap yarım adası hiçte küçümsenecek bir yer değil.
Zeynep75 Mihrimahim16 hepsi için suçlu olan herkes için gösterilmeli ben kimsenin suçunu savunmam eğer sorun imam hatipli birinin bir çocuğa kıza tacizi ise o adam tutuklanmalı cezalandırılmalı ama bu şekil söylem çok yersiz bütün herkesi içine alan bir söylem imam hatip okuyupta içinden çıkan kendini bilmez dinden haberi olmayan hadsizler yüzünden bütün o okulu okuyanlar genellenemez olmamalı yani
Mihrimahim16 Zeynep75 Tecavüz eden mi hapse atılmalı Günahı kendine olan mı ? Bunun cevabını çok merak ediyorum ?
HicYoktan BAL_EVLAT16 Madem ben kimim, neden hala yazma zahmetine katlanıyorsunuz? Beni önemsemeseydiniz hiç yazmazdınız.
TheMomm seheriko Kadinla tek dertleri son zamanlarda olan sahne kostümleriydi bi açığını aramaya çalıştılar hep ve bi şey çıktı ortaya tek dertleri giyimi nett!!
seheriko TheMomm Amaç gözdağı vermek. Din siyaseti olmasa bu insanları nasıl kafalayacaklar. Çalmak çırpmak serbest ülkeyi boka sürüklemek serbest günah ayıp değil ama
HonKiPonKiDoNiNo BAL_EVLAT16 Seytan kalpli olan biri varsa se sin.. bir kadin bir anne icin oh olsun diyebiliyosun hadi ordan agzimi bozdurma cik git surdan. Allah sizi huzuruna almicak bee sizin ruhunuz ciplak
Minipekka BAL_EVLAT16 yahu kadın ne yaptı Allah aşkına cinayet mi işledi tecavüz mü etti ne yaptı?? Ortaya bir laf söyledi ki oda şakaymış açıklamasini yapti bunuda savunmuyorum kesinlikle doğru değil ama tutuklanacak ne yaptı? O yavrusundan ayrı kaldı oda bir anne bu kadar gaddar olmayin Allah aşkına kimler kimler dışarda o kadın sırf o lafı söyledi diye bunu haketti mi ya? Ben sana senin gibilere acıyorum asıl.
HicYoktan BAL_EVLAT16 Ben niye şeytan olayım ki hanımefendi? Hiçbir yorumda bulunmayarak size bir soru yönelttim. 🙂