Anneko yok canım diş çok fena bir şey benim kızım ilk dişini 11.5 aylıkken çıkardı ama belirtileri 7 aylıkken başlamıştı sabaha uyumama sürekli ağlama uyusada uyanma sakinlesmeme calpol fayda etmiyordu diş jeli sürüncede yarım saat rahat uyuyordu sonra yine aynı defalarca farklı çocuk doktorlarına gitmiştik biz ne yapicaz tükendik artık diye hepsi yapacak bir şey yok sabredeceksiniz demişti 3 ay boyunca sabaha kadar uyumaz kesintisiz ağlardı gündelik uyku süresi azdı ben artık oturduğum an sızıp kalıyordum kızımda pat pat kafama vurup uyandırıyordu çok kötü günlerdi 😩 ama sonra bi sabah o beni uyandırdı kıkır kıkır gülüyor ne oldu neye gülüyorsun diyince parmağımı alıp ısırdı diş çıkmış evde bayram havası oldu o sabahın gecesinde o kadar rahat uyuduk ki anlatamam kızım 18 saat uyumustu ne kadar yorulup acı çekmişti ki yıkılmıştı. Sizinde eğer dişse üzülerek söylüyorum yapacak bir şey yok uyku eğitiminden olsa ayakta sallarken dururdu isterseniz çocuk doktoruna gidip sorun dişse anlaşılır diş değilse uyku sorunu varsa tavsiye verir ona göre uyku eğitimine devam edersiniz yıl gösterici olur