Anneko yani kızıma eğitim verdiğimde atak haftasıydı 8 aylıktı bende kucağımda sallayarak uyutuyordum ama uyku gerilemesinde olduğu için saatlerce sallıyordum kucağımda bırakır bırakmaz uyanıyordu delirmiştim artık o yüzden eğitim vermeye karar verdim çok ağladı aşırı ağladı annemler falan o kadar söylendi ki bana yeter ağlatma diye hatta kuzenim şey dedi bu kadar sessiz sakin çocuğu ağlatıyorsun karnındakinden çekersin oda seni ağlatır falan dedi o kadar psikolojim bozulmuştu ki hem hamilelik hem hormonlar zaten istenmeyen gebelikti çok üzülmüştüm ama sonra geçti herşey kızım alıştı şuan 23 aylık ve yatağına bırakıp odadan çıkıyorum ve kendi kendine uyuyor oğluma da doğduğu günden beri eğitim veriyorum şuan 5.5 aylık onuda yatağına bırakıyorum çıkıyorum kendi uyuyor çok şükür 🙏🏼 vazgeçmeyin hadi uyuda bende dinleneyim diye düşünmeyin yada ağlıyo diye kendinizi germeyin sakin kalıp şevkatle dokunun saçlarını okşayın pışpış yapın ben oğlum çok ağlayınca pışpışlıyorum susmazsa kucağıma alıyorum öpüyorum sakinleştirip pışpışlıyorum birde benim iki çocuğum da yüzüstü uyuyor oğlumu hemen yüzüstü çeviriyorum daha kolay dalıyor