Hndealnathn aylizinannesiii mercimek yemeği mantı pudingli kurabiye yaptım birde oğlum istedi yeter Allah yemeğe kısmet etsin
Aryemus_3 aylizinannesiii tarhana yaptım bugün yoruldum kocam yemek yapma tantuni yemeye gidelim dedi yapmadım bisey
Kremaininannesi aylizinannesiii sıcak hamur sıcak şerbet yapın birde tepside sık dizilmiş olsun hemen çekiyor
aylizinannesiii Kremaininannesi öyle denedim hamur oldu hepsi yayıldı gitti niye tutmuyor benim şekerparem🥲
Zamansizportakal aylizinannesiii biz de yemeğini çok severiz 😂 almışken fazla alın birazını yoğurtlasın gönlü olsun
Evli_Mutlu_Bebelii Buzlukta hazır dolma harcim vardı en pratiğinden dolmalik biberlere doldurup fırına attım hemen yanına yoğurt salata bütün gün temizlik yaptım dip bucak bugün böyle gecissin 🙋🏻♀️
aylizinannesiii Evli_Mutlu_Bebelii kolay gelsin bacım bende yarın girişicem eve aşırı tembellik sardı elim gitmiyor ,🥲🥲
Asafecrin aylizinannesiii mercimek corbası fırında tavuk pilav közlenmiş kırmızı biber yogurtlaması kıymalı su böregi
gocebebirbayan aylizinannesiii Çok az et vardı onu minik minik doğradık eşimle kavurduk. Yanına bulgur pilavı soğan salatası yaptık az az. Evde domates marul kalmayınca mevsim salatası yapamadık ama olsundu 🤭 yoğurdun sonuna da ayran yaptık birer bardaklık 😂😂 eee Herşey bitmiş Ya. Şimdi hangi parayla alışveriş yapıcaz bilmiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
aylizinannesiii gocebebirbayan valla bizde yavaş yavaş alışveriş yapıyoruz toptan alınca çok kötü hissediyoruz kendimizi Allah herkesin evine bereket versin hayırlı kazançlar versin zor geçim oluyor 🙏♥️
aylizinannesiii esracanlier gel bacım gel bende de biraz peynir zeytin var gece kahvaltısı yaparız 🥲😅😅
1029384636 aylizinannesiii Akşam yemeklerinin elinde kalmışm daha🤦 , hem vakit bulamıyorum hemde yapacak bişi bulamıyorm bugun dışardan söyledik nsndjs